Business & Events

Hybride vergaderen

Wat kunt u als bedrijf doen in dit Coronatijdperk om een overleg zo succesvol mogelijk te maken? Onze hybride oplossing combineert de voordelen van live en virtuele meetings: belanghebbenden praten met elkaar tijdens de live meeting, terwijl de andere belanghebbenden op afstand kunnen (mee)werken zonder dat ze naar de meeting hoeven te komen. Wij kunnen ervoor zorgen dat er een technicus aanwezig is op onze locatie om het geluids- en videosignaal in real-time te verzenden, presentaties te tonen en pixelige digitale collega’s en haperende verbindingen te voorkomen. In samenwerking met onze vaste AV-partner bieden wij (onder andere) onderstaande pakketten aan: 

Pakket 1 (kleine bijeenkomsten, maximaal 7 personen)
Streaming mogelijkheid waarbij u de mogelijkheid krijgt om te streamen naar elk gewenst platform (hierbij denkend aan bijvoorbeeld Google Hangouts, Microsoft Teams en overige digitale programma's). Bij dit pakket dient uzelf een livestream link aan te maken en te delen met de digitale deelnemers. Wij leveren een vaste camera op statief, draadloze handmicrofoon op statief en een goed ingestelde, werkende laptop om uw vergadering, training en/of bijeenkomst naar uw gewenste platform te streamen. De digitale deelnemers kunnen met dit pakket alleen passief deelnemen aan de bijeenkomst en een eventuele PowerPoint presentatie wordt bij dit pakket niet meegeschakeld. De kosten van dit pakket bedragen € 275,00. 

Pakket 2
Dit pakket is geschikt voor bijeenkomsten waarbij de digitale deelnemers actief deelnemen aan de bijeenkomst. Inhoud pakket: één vaste camera en één bediende camera, waarbij een camera- man/vrouw schakelt tussen de beelden van de bediende camera, de vaste camera en een PowerPoint presentatie. Doordat er wordt geschakeld tussen 3 beelden creëert u hiermee veel interactie in een vergadering en het wordt als deelnemer prettig ervaren de vergadering digitaal bij te wonen, gezien de dynamiek. Bij dit pakket wordt ook een draadloze handmicrofoon op statief geleverd en een goed ingestelde, werkende laptop voor zowel de presentatie als de livestream.
De kosten van dit pakket bedragen € 699,99*

Pakket 3
Dit pakket is geschikt voor bijeenkomsten waarbij één van de sprekers digitaal deelneemt aan de bijeenkomst. De spreker kan namelijk inbellen via een derde laptop en is bij zijn deel van de presentatie ook zichtbaar op het grote scherm in de zaal. De schakeltechnicus kan bij dit pakket namelijk schakelen tussen de PowerPoint presentatie en het beeld van de digitale spreker (inbeller) op het scherm in de zaal. Voor de digitale deelnemers worden beelden van de 2 camera’s in de zaal, de PowerPoint presentatie en de digitale spreker (inbeller) op de live stream afgebeeld. Bij dit pakket zijn zowel de laptop voor de presentatie als de laptop voor de live stream en de laptop voor de inbeller inbegrepen. De kosten voor dit pakket bedragen € 1020,00*

* De prijs is op basis van 3 uur, deze 3 uur is incl. op-/afbouw wat betekent dat de vergadering ongeveer 2 uur kan duren. Langere streams zijn uiteraard mogelijk, maar hiervoor geldt een meerprijs.

Overige informatie 
Bij pakket 1, 2 en 3 is één draadloze handmicrofoon inbegrepen. Wanneer er vragen worden gesteld uit de zaal, dienen deze vragen door de spreker te worden herhaald om dit duidelijk te laten overkomen op de livestream. Indien gewenst, kunnen wij een extra microfoon reserveren à € 108,90 per stuk. Wanneer er in plaats van een draadloze handmicrofoon een headset microfoon gewenst is, dan vernemen wij het graag. Voor een headset microfoon geldt een meerprijs.

Bij pakket 2 en 3 verzoeken wij de spreker van de bijeenkomst of vergadering een usb-stick te laten meenemen met de desbetreffende presentatie.

Contact 
Geïnteresseerd in een livestream, of te wel een hybride vergadering bij ons op locatie? Wij helpen u graag!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Sales:
050 – 820 05 12 | sales@hoogkerk.valk.com