Business

Hybride vergaderingen

Wat kun je doen in dit Coronatijdperk om een overleg zo succesvol mogelijk te maken? Onze hybride oplossing combineert de voordelen van live en virtuele meetings: belanghebbenden praten met elkaar tijdens de live meeting, terwijl de andere belanghebbenden op afstand kunnen (mee)werken zonder dat ze naar de meeting hoeven te komen. Wij kunnen ervoor zorgen dat er een technicus aanwezig is op onze locatie om het geluids- en videosignaal in real-time te verzenden, presentaties te tonen en pixelige digitale collega’s en haperende verbindingen te voorkomen. In samenwerking met onze vaste AV-partner bieden wij (onder andere) onderstaande pakketten aan: 

PAKKET 1

Streaming mogelijkheid waarbij u de mogelijkheid krijgt om te streamen naar elk gewenst platform (hierbij denkend aan bijvoorbeeld Google Hangouts, Microsoft Teams en overige digitale programma's). Hierbij leveren wij een vaste camera op statief, microfoon op statief en een goed ingestelde, werkende laptop om uw vergadering, training en/of bijeenkomst naar uw gewenste platform te streamen.

PAKKET 2

Één vaste camera en één bediende camera, waarbij een camera- man/vrouw schakelt tussen de beelden van de bediende en de vaste camera. U creëert hiermee veel interactie in een vergadering en het wordt als deelnemer prettig ervaren de vergadering digitaal bij te wonen, gezien de dynamiek. Bij dit pakket leveren wij 2 camera’s op statief, een microfoon op statief, een goed ingestelde, werkende laptop en een camera- man/vrouw voor 3 uren (inclusief op-en afbouw) die ervoor zorgt dat de vergadering soepel verloopt wat betreft techniek.

KOSTEN

Geïnteresseerd in een livestream, of te wel een hybride vergadering bij ons op locatie? Wij helpen u graag!

Op basis van uw wensen en voorkeuren bepalen wij (met een aantal aanvullende vragen aan u) welk pakket het meest geschikt is voor uw vergadering, training en/of bijeenkomst. De prijzen van de pakketten zijn daarom op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Sales:
050 – 820 05 12 | sales@hoogkerk.valk.com