Veilig en vertrouwd

Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is vanaf zaterdag 5 juni 2021 weer geopend voor hotel- en niet-hotelgasten. Restaurant Groen en onze Bar/Brasserie de Wit zijn vanaf 5 juni open, maar onder bepaalde voorwaarden. U kunt ook aanschuiven op ons terras (bij goed weer). Graag vragen wij u rekening te houden met de maatregelen om uw gezondheid, die van de andere gasten en van onze medewerkers te kunnen waarborgen. Het is verplicht om een mondkapje te dragen in onze publieke binnenruimten. Wij vragen aan onze bezoekers om bij voorkeur betalingen te voldoen per pin of creditcard.

We proberen met deze maatregelen een zo veilig mogelijk klimaat te bieden aan onze gasten en grip te krijgen op het coronavirus. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en houden ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM, de Rijksoverheid en de Koninklijke Horeca Nederland.

Wij hopen u in goede gezondheid te mogen verwelkomen voor een veilig en vertrouwd verblijf in ons hotel!


HOTEL
Ons hotel is geopend. Voor hotelgasten geldt dat zij vanaf zaterdag 5 juni hun maaltijden in het restaurant, de brasserie of op het terras kunnen nuttigen. Hiermee vervalt de roomservice en take away mogelijkheid.

KAMERS
De hotelkamers worden op verantwoorde wijze volgens richtlijnen van het RIVM gereinigd. U kunt hier de reservering maken, mailen naar info@hoogkerk.valk.com of bellen naar +31(0)50-820 05 10.

ROOMSERVICE
Het is mogelijk om vanaf 5 juni 2021 gerechten en dranken van Restaurant Groen te bestellen (tegen meerprijs) via de aanwezige tablet op uw hotelkamer.

ONTBIJT TIJDENS UW VERBLIJF
Vanaf 5 juni 2021 bieden we ontbijt aan in de vorm van een buffet. Dat wil zeggen dat u zelf uw ontbijt kunt samenstellen vanaf het ontbijtbuffet, om het daarna aan tafel in het restaurant, de brasserie of terras te nuttigen.

RESTAURANT GROEN, BAR/BRASSERIE DE WIT
Restaurant Groen is vanaf 5 juni uitsluitend geopend voor hotelgasten. Brasserie de Wit is geopend van 8.00 - 16.00 uur voor passanten om een drankje/snack te nuttigen. Het is ook mogelijk om tussen 12.00 - 16.00 uur te lunchen. Hiervoor kunt u alleen reserveren aan de deur en mag met maximaal 4 personen aan één tafel zitten, tenzij u uit één huishouden komt.

TERRAS
Het terras is vanaf 5 juni bij goed weer geopend van 8.00 - 22.00 uur voor hotel- en niet-hotelgasten om een drankje/snack te nuttigen. Het is ook mogelijk om tussen 12.00 - 16.00 uur te lunchen. Hiervoor kunt u alleen reserveren aan de deur en mag met maximaal 4 personen aan één tafel zitten, tenzij u uit één huishouden komt.


ZALEN
Reserveringen voor onze zalen worden in overleg afgestemd met in achtneming van de  vanuit het RIVM. De afdeling Sales is bereikbaar via sales@hoogkerk.valk.com of +31 (0)50-8200512. 


FACILITEITEN
Onze fitness studio is vanaf woensdag 19 mei geopend voor maximaal 2 personen per keer, binnen onze openingstijden.


 ALGEMENE HYGIËNE MAATREGELEN

  • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
  • Onze medewerkers zijn op de hoogte van alle hygiëne maatregelen en voeren deze instructies nauwkeurig uit. Ook dragen zij een mondkapje in de openbare ruimten
  • De algemene ruimtes zoals de lobby, lift, trap, deuren en toiletten worden zeer regelmatig gecheckt en gereinigd
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en onze medewerkers
  • Schud geen handen met hotelgasten of hotelmedewerkers
  • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
  • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van andere gasten en hotelmedewerkers
  • Betalingen zijn alleen per pin/creditcard mogelijk 
  • Op diverse plekken in het gebouw is desinfecterende handgel beschikbaar
  • Onze gasten zijn verplicht een mondkapje te dragen in de publieke ruimten

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Mocht u meer vragen hebben over de ingestelde maatregelen, neemt u dan contact op met ons via +31(0)50-820 05 10 of info@hoogkerk.valk.com

Indien u vragen heeft over het Corona virus COVID-19 verwijzen wij u graag door naar het RIVM.

Wij hopen u zo op een veilige en verantwoorde manier te mogen ontvangen bij ons!