Veilig en vertrouwd

Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is geopend voor hotelgasten en vanaf 1 juni ook weer toegankelijk voor niet-hotelgasten met aangepaste maatregelen. Graag vragen wij u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen voor een veilig en vertrouwd verblijf in ons hotel!

HOTEL
Onze hotelkamers zijn toegankelijk voor zakelijke en leisure gasten. Als hotelgast kunt u gebruik maken het ontbijt, lunch en diner. Uiteraard zijn er wel wat aanpassingen in de aankleding hiervan. Uw bestelling wordt op een verrijdbare bijzettafel aangeboden, zodat u het vervolgens zelf kunt pakken. Ook bieden wij onze hotelgasten contactloze roomservice aan. Dit houdt in dat wij zowel het ontbijt, lunch of diner contactloos zullen serveren en voor uw kamerdeur zullen plaatsen. 

De kamers worden op verantwoorde wijze volgens richtlijnen van het RIVM gereinigd. U kunt hier de reservering maken of dit kan door te mailen naar info@hoogkerk.valk.com of bellen naar +31(0)50-820 05 10.

RESTAURANT GROEN & BAR/BRASSERIE DE WIT & TERRAS
Wij hebben nauw contact met de Veiligheidsregio en de KHN en werken volgens de voorgeschreven protocollen. 

Lunch & diner in het weekend
Vanaf 6 juni is het mogelijk om in het weekend te lunchen om 11.30 uur of 14.00 uur. Voor een lunch in Brasserie De Wit dient gereserveerd te worden. Vormt u geen huishouden? Dan mag u met maximaal twee personen aan een tafel zitten. Huishoudens mogen tot maximaal 6 personen aan één tafel zitten, zonder anderhalve meter afstand van elkaar te zitten. Tot in ieder geval 1 juli organiseren wij geen brunch- en lunchbuffet en is het niet mogelijk om een High Tea te reserveren.

Reserveer een tafel via +31(0)50-820 05.
Wij nemen alleen reserveringen aan voor de maand juni!
Reserveringen voor 1 juli zijn onderhevig aan eventuele wijzigingen in de maatregelen van het RIVM. Wij hopen hier in de laatste week van juni duidelijkheid in te hebben.

Terras dagelijks geopend vanaf 9.00 uur
Ons terras gaat open op 1 juni om 12.00 uur. Vanaf 2 juni kunt u elke dag vanaf 9.00 uur plaats nemen op het terras. Buiten gelden dezelfde regels als in het restaurant, maar er is geen maximum aantal personen van toepassing, als de anderhalf meter afstand in acht wordt genomen. Reserveren is niet mogelijk. De toiletten mogen ook door onze buiten gasten gebruikt worden.

TAKE AWAY
U kunt gebruik blijven maken van onze afhaal-/bezorgmaaltijden. Reserveer hier.

ZALEN
Reserveringen voor onze zalen worden in overleg afgestemd met in achtneming van de  vanuit het RIVM. De afdeling sales is bereikbaar via Sales@hoogkerk.valk.com

FACILITEITEN
De fitness studio is t/m 1 september gesloten. De gezondheid van onze hotelgasten staat voor ons voorop en om dit te kunnen garanderen zijn deze hotelfaciliteiten tijdelijk niet beschikbaar.

 Algemene hygiëne maatregelen:

  • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
  • Onze medewerkers zijn op de hoogte van alle hygiëne maatregelen en voeren deze instructies nauwkeurig uit
  • De algemene ruimtes zoals de lobby, lift, trap, deuren en toiletten worden zeer regelmatig gecheckt en gereinigd
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en onze medewerkers
  • Schud geen handen met hotelgasten of hotelmedewerkers
  • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
  • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van andere gasten en hotelmedewerkers
  • Betalingen zijn alleen per pin/creditcard mogelijk 
  • Op diverse plekken in het gebouw is desinfecterende handgel beschikbaar


Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Mocht u meer vragen hebben over de ingestelde maatregelen, neemt u dan contact op met ons via +31(0)50-820 05 10 of info@hoogkerk.valk.com

Indien u vragen heeft over het Corona virus COVID-19 verwijzen wij u graag door naar het RIVM.

Wij hopen u zo op een veilige en verantwoorde manier te mogen ontvangen bij ons!