Veilig en vertrouwd

Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is tot nadere berichtgeving uitsluitend geopend voor noodzakelijke overnachtingen. Restaurant Groen en onze Bar/Brasserie de Wit zijn gesloten, maar wij bieden wel roomservicemaaltijden aan onze hotelgasten. Graag vragen wij u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. Het is verplicht om een mondkapje te dragen in onze publieke ruimten. Wij vragen aan onze bezoekers om bij voorkeur betalingen te voldoen per pin of creditcard.

We proberen met deze maatregelen een zo veilig mogelijk klimaat te bieden aan onze gasten en grip te krijgen op het coronavirus. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en houden ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM, de Rijksoverheid en de Koninklijke Horeca Nederland.

Wij hopen u in goede gezondheid te mogen verwelkomen voor een veilig en vertrouwd verblijf in ons hotel!


HOTEL
Helaas kunnen wij vanwege alle maatregelen rondom Covid-19 tot nadere berichtgeving alleen hotelgasten ontvangen voor noodzakelijke overnachtingen.

KAMERS
De hotelkamers worden op verantwoorde wijze volgens richtlijnen van het RIVM gereinigd. U kunt hier de reservering maken, mailen naar info@hoogkerk.valk.com of bellen naar +31(0)50-820 05 10.

GEEN ROOMSERVICE, WEL TAKE AWAY TIJDENS UW VERBLIJF
Roomservice is vooralsnog niet toegestaan. Het is wel mogelijk om gerechten en dranken van Restaurant Groen te bestellen en af te halen bij de receptie tijdens uw verblijf. Dit kunt u bestellen via de aanwezige tablet op uw hotelkamer. De bestelling staat dan op de afgesproken datum en tijd voor u klaar bij de receptie. U wordt middels de telefoon in uw hotelkamer geïnformeerd wanneer uw bestelling gereed is voor afhalen, zodat u dit kunt meenemen naar uw hotelkamer. 

ONTBIJT TIJDENS UW VERBLIJF
Het is uitsluitend toegestaan om het ontbijt aan te bieden in ‘take away’ vorm. Dat wil zeggen dat u zelf uw ontbijt kunt samenstellen vanaf het buffet om het daarna mee te nemen en te nuttigen in uw hotelkamer. 

RESTAURANT GROEN, BAR/BRASSERIE DE WIT & TERRAS
Momenteel is Restaurant Groen, Bar/Brasserie de Wit en ons terras gesloten.


ZALEN
Reserveringen voor onze zalen worden in overleg afgestemd met in achtneming van de  vanuit het RIVM. De afdeling Sales is bereikbaar via sales@hoogkerk.valk.com of +31 (0)50-8200512. 


FACILITEITEN
Onze fitness studio is tot nadere berichtgeving gesloten.


 ALGEMENE HYGIËNE MAATREGELEN

  • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
  • Onze medewerkers zijn op de hoogte van alle hygiëne maatregelen en voeren deze instructies nauwkeurig uit. Ook dragen zij een mondkapje in de openbare ruimten
  • De algemene ruimtes zoals de lobby, lift, trap, deuren en toiletten worden zeer regelmatig gecheckt en gereinigd
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en onze medewerkers
  • Schud geen handen met hotelgasten of hotelmedewerkers
  • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
  • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van andere gasten en hotelmedewerkers
  • Betalingen zijn alleen per pin/creditcard mogelijk 
  • Op diverse plekken in het gebouw is desinfecterende handgel beschikbaar
  • Onze gasten zijn verplicht een mondkapje te dragen in de publieke ruimten

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Mocht u meer vragen hebben over de ingestelde maatregelen, neemt u dan contact op met ons via +31(0)50-820 05 10 of info@hoogkerk.valk.com

Indien u vragen heeft over het Corona virus COVID-19 verwijzen wij u graag door naar het RIVM.

Wij hopen u zo op een veilige en verantwoorde manier te mogen ontvangen bij ons!