Veilig en vertrouwd

Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is vanaf woensdag 14 oktober, 22:00 uur geopend voor uitsluitend hotelgasten en zakelijke zaalreserveringen (tot maximaal 30 personen per ruimte). Momenteel is Restaurant Groen en onze Bar/Brasserie de Wit gesloten voor niet-hotelgasten. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en houden ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM, de Rijksoverheid en de Koninklijke Horeca Nederland.

Graag vragen wij u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. We proberen met deze maatregelen een zo veilig mogelijk klimaat te bieden aan onze gasten en grip te krijgen op het coronavirus. Om deze reden staan al onze medewerkers in openbare ruimten u met een mondkapje te woord. Ook onze bezoekers adviseren wij een mondkapje te dragen en bij voorkeur betalingen te voldoen per pin of creditcard. 

Wij hopen u spoedig in goede gezondheid te mogen verwelkomen voor een veilig en vertrouwd verblijf in ons hotel!


HOTEL
Onze hotelkamers zijn toegankelijk voor zakelijke en leisure gasten. Als hotelgast kunt u gebruik maken het ontbijt (dit is op reservering, bij incheck informeren wij u over de beschikbare tijden), lunch en diner (dit is op reservering, vooraf of bij incheck kunt u een tafel reserveren) in ons restaurant of Bar/Brasserie. Uiteraard zijn er wel wat aanpassingen in de aankleding hiervan. Wij bieden onze hotelgasten naast ook contactloze roomservice aan. Dit houdt in dat wij zowel het ontbijt, lunch of diner contactloos kunnen serveren en voor uw kamerdeur zullen plaatsen. Na 20.00 uur serveren wij geen alcohol meer.

De kamers worden op verantwoorde wijze volgens richtlijnen van het RIVM gereinigd. U kunt hier de reservering maken of dit kan door te mailen naar info@hoogkerk.valk.com of bellen naar +31(0)50-820 05 10.


RESTAURANT GROEN, BAR/BRASSERIE DE WIT & TERRAS
Momenteel is ons Restaurant Groen, Bar/Brasserie de Wit en ons terras gesloten voor niet-hotelgasten. Wij verzoeken onze hotelgasten bij voorkeur betalingen te voldoen per pin of creditcard.

DRANKJE IN DE BAR/BRASSERIE 
Het is mogelijk om als hotelgast in onze Bar/Brasserie De Wit een drankje met eventuele versnapering te nuttigen, mits er plek is. De Bar/Brasserie is geopend van 11:30 uur tot 20:00 uur, aan tafel gaan voor het diner is mogelijk tot 21:00 uur. Na 20:00 uur serveren wij geen alcohol meer.

U kunt met maximaal vier personen (uitgezonderd huishoudens) aan een tafel plaatsnemen.

LUNCH & DINER
Wij bieden dagelijks aan onze hotelgasten vanaf 11:30 uur lunch aan en het diner serveren wij vanaf 17:00 uur. Hiervoor dient gereserveerd te worden. Dineren is mogelijk tot 22:00 uur, aan tafel gaan kan tot 21:00 uur. Na 20:00 uur serveren wij geen alcohol meer.

U kunt met maximaal vier personen (uitgezonderd huishoudens) aan een tafel plaatsnemen. We hanteren een afgeslankte menukaart met een deel van de gerechten die u in onze reguliere menukaart kunt vinden.

Wij kunnen besluiten om in één van onze restaurants geen gasten te placeren indien de hotelbezetting dit noodzakelijk acht.

LIVE COOKING LUNCHBUFFET & HIGH TEA: 
Voorlopig serveren wij geen Live Cooking Lunchbuffet en High Tea.

BRUNCH
Voorlopig serveren wij geen Zondagbrunch. 


ZALEN
Reserveringen voor onze zalen worden in overleg afgestemd met in achtneming van de  vanuit het RIVM. Momenteel zijn er maximaal 30 personen per ruimte toegestaan voor zakelijke bijeenkomsten, mits hierbij voldoende afstand kan worden gehouden. Afdeling Sales is bereikbaar via sales@hoogkerk.valk.com of +31 (0)50-8200512. 


FACILITEITEN
De fitness studio is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 21:00 uur. En zaterdag en zondag van 9:00 - 21:00 uur. Er mogen maximaal 3 personen tegelijkertijd in de gym aanwezig zijn. Desinfecteren en gebruik van handdoek is verplicht.


 ALGEMENE HYGIËNE MAATREGELEN:

  • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
  • Onze medewerkers zijn op de hoogte van alle hygiëne maatregelen en voeren deze instructies nauwkeurig uit. Ook dragen zij een mondkapje in de openbare ruimten
  • De algemene ruimtes zoals de lobby, lift, trap, deuren en toiletten worden zeer regelmatig gecheckt en gereinigd
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en onze medewerkers
  • Schud geen handen met hotelgasten of hotelmedewerkers
  • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
  • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van andere gasten en hotelmedewerkers
  • Betalingen zijn alleen per pin/creditcard mogelijk 
  • Op diverse plekken in het gebouw is desinfecterende handgel beschikbaar
  • Wij adviseren onze gasten een mondkapje te dragen

 

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Mocht u meer vragen hebben over de ingestelde maatregelen, neemt u dan contact op met ons via +31(0)50-820 05 10 of info@hoogkerk.valk.com

Indien u vragen heeft over het Corona virus COVID-19 verwijzen wij u graag door naar het RIVM.

Wij hopen u zo op een veilige en verantwoorde manier te mogen ontvangen bij ons!