Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Restaurant à la carte

Restaurant Groen

Welkom bij Restaurant Groen. In het restaurant van Van der Valk Groningen – Hoogkerk kunt u iedere dag van 12.00 uur tot 21.30 uur gebruik maken van onze uitgebreide menukaart. Met een ruime keuze aan smaakvolle gerechten biedt onze kaart een gevarieerd aanbod, waarbij onze keukenbrigade met duurzame en streekgebonden ingrediënten werkt. Neem plaats in ons restaurant in Groningen en geniet van een heerlijke culinaire, onbezorgde avond!

De sfeervolle Bar/Brasserie bij Van der Valk met bar is uitermate geschikt voor zakelijke afspraken of andere ontmoetingen in combinatie met een kopje koffie of thee. Plan een gezellige middag met vrienden en familie onder het genot van een borrel (kies bijvoorbeeld voor één van onze cocktails) met een snack. In Bar/Brasserie de Wit kunt u niet alleen genieten van een heerlijk à la carte ontbijt, maar ook van een lunch, high tea of diner.

Tijdens de eerste zonnestralen in de lente, de warme zomerdagen en de kleurrijke herfstdagen is het natuurlijk heerlijk om zo veel mogelijk buiten te zijn! Het terras van Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk leent zich uitstekend om te genieten van het buitenleven. Op ons terras bij Groningen in de kop van Drenthe, zit u temidden van de natuur. Kom tot rust na een heerlijke fietstocht op een gehuurde fiets of E-bike en geniet van de zon op onze loungebanken.

ONTBIJTEN, LUNCHEN, BORRELEN EN DINEREN IN GRONINGEN

Wilt u graag met uw gezin, familie, vrienden of kennissen uit eten in Groningen? Bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk verwelkomen wij u graag in Restaurant GroenBar/Brasserie de Wit en ons terras voor een uitgebreid ontbijt, lunch, borrel en diner.

De keukenbrigade van Hotel Groningen - Hoogkerk verzorgt met veel enthousiasme het eten in Groningen voor onze hotelgasten. Ook wanneer u geen overnachting bij ons heeft gereserveerd bent u van harte welkom.

In ons sfeervolle Restaurant Groen kunt u iedere dag van 12.00 uur tot 21.30 uur gerechten bestellen van de uitgebreide à la carte menukaart. Met een ruime keuze aan smaakvolle gerechten biedt onze kaart een gevarieerd aanbod. Zin in een afsluitend drankje of een bittergarnituur na een gezellige dag in Groningen? Onze Bar/Brasserie de Wit is van maandag tot vrijdag geopend van 8.00 - 24.00 uur en in het weekend van 9.00 - 24.00 uur.

Reserveer een tafel


ONTBIJT

Bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk geniet u 7 dagen per week van ons Live-Cooking ontbijtbuffet. Na een heerlijke nachtrust in één van onze hotelkamers begint u uw dag goed met vers afgebakken broodjes, diverse soorten zoet- en hartig beleg, fruitsalade, yoghurt en warme gerechten zoals gebakken ei of omelet. Klinkt dat niet heerlijk?

Lees meer over ons ontbijt

LUNCHEN EN DINEREN

Bent u toe aan een heerlijke lunch tijdens een drukke werkdag, heeft u zin om even bij te praten met die ene vriend of vriendin die u al lange tijd niet heeft gezien, of wilt u gewoon culinair genieten wanneer u gaat uit eten in Groningen? Bij Hotel Groningen – Hoogkerk doen wij alles aan om u tijdens uw bezoek in ons hotel een vriendelijke service met verrassende invulling te bieden. Neem alvast een kijkje op onze menukaart en reserveer een tafel in Restaurant Groen of Bar/Brasserie de Wit. Bij mooi weer kunt u uiteraard ook plaatsnemen op ons (lounge)terras en geniet u in de zon van een uitgebreide lunch of diner.

Bekijk onze menukaart

LIVE-COOKING LUNCHBUFFET

Wilt u niet kiezen uit één bepaald lunchgerecht en is hierdoor een à la carte lunch niet wat u wenst? Kies dan voor ons Live Cooking Lunchbuffet en proef diverse soorten gerechten die vers voor u worden bereid door onze Live Cooking kok.

Lees meer over ons Live Cooking Lunchbuffet

GENIETEN TIJDENS DE FEESTDAGEN

Bent u benieuwd naar ons reguliere aanbod of wilt u graag uit eten in Groningen tijdens de feestdagen? Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk biedt diverse mogelijkheden tijdens de feestdagen.

Bekijk ons feestdagenaanbod