Feestdagen

Paasbrunch

Kom op eerste of tweede Paasdag genieten van onze smaakvolle en vooral feestelijke Paasbrunch. Om 12.00 uur ontvangen wij u met een welkomstdrankje. Aansluitend kunt u onbeperkt gebruik maken van ons culinaire paasbrunchbuffet met ter afsluiting een spectaculair dessertbuffet. Koffie, thee, melk en vruchtensappen zijn bij het buffet inbegrepen.

Voor de kinderen zijn er diverse leuke activiteiten, zoals een springkussen, schminken, kleuren en een film.

Zondag 12 april en maandag 13 april van 12.00 tot circa 14.30 uur.

Prijzen
Volwassenen:                € 36,50
Kind 4 t/m 11 jaar:       € 19,50
Kind 0 t/m 3 jaar:         gratis

Vergeet u niet het aantal kinderstoelen door te geven en of er extra ruimte nodig is voor bijvoorbeeld een kinderwagen of rolstoel?

Klik hier om een tafel te reserveren. Vol = vol.

Paasbuffet

Wij ontvangen u om 17.30 uur graag met een feestelijk welkomstdrankje (ook alcoholvrij). Aansluitend staat het buffet voor u klaar met een diversiteit aan koude en warme gerechten. Ook aan de kinderen wordt gedacht, voor hen verzorgen wij een eigen kinderbuffet. Uiteraard sluiten wij af met een dessertbuffet. Bij het buffet is een drankenarrangement inbegrepen met onbeperkt huiswijn, bier en frisdranken. 

Voor de kinderen zijn er diverse leuke activiteiten, zoals een springkussen, schminken, kleuren en een film.

Zondag 12 april 2020 van 17.30 - 20.00 uur.

Prijzen
Volwassenen:               € 47,50
Kind 4 t/m 11 jaar:      € 23,50
Kind 0 t/m 3 jaar gratis

Vergeet u niet het aantal kinderstoelen door te geven en of er extra ruimte nodig is voor bijvoorbeeld een kinderwagen of rolstoel?

Klik hier om een tafel te reserveren. Vol = vol.

 

Zin om er een meerdaags verblijf van te maken, de stad Groningen te bezoeken of wandelen in natuurgebied De Onlanden? Check dan onze arrangementen!