Faciliteiten

Boot Groningen

Het enthousiaste Boot Groningen team staat klaar om toeristen een memorabele rondvaart te bezorgen. Groningen is geweldig om te ontdekken vanaf het water. Niet via een onpersoonlijk bandje op een overdekte boot, maar op een gezellige open rondvaartboot. Een uur lang genieten van de Groningse grachten, waar persoonlijk contact en authentieke verhalen over Groningen hoog in ’t vaandel staan. 

Kosten
Tickets kosten €15 per persoon per tocht. Frisdrank, bier en wijn zijn bij deze prijs inbegrepen. Hoewel u de tickets ter plekke bij de schipper kunt kopen, raden wij u aan om een reservering te maken via onze receptie. Zo bent u verzekerd van een plekje op de boot!

Bij Boot Groningen kunt u contant, met pinpas of met creditcard betalen. Ze accepteren Mastercard en Visa.

Reserveren
Van 25 juni tot en met 1 oktober 2018 kunt u opstappen zonder te reserveren. Komt u met een groep? Dan raden wij aan om de rondvaart online of telefonisch te reserveren (via onze receptiemedewerkers). 

Afvaartijden
Maandag t/m vrijdag: op aanvraag via 050-2083002 of per mail (24 uur van tevoren en min. 4 pers.)
Zaterdag: 12.00 uur, 13.30 uur
Zondag:  12.00 uur, 13:30 uur

De crew van Boot Groningen ziet u graag 15 minuten vóór de afvaart bij de steiger, tegenover de hoofdingang van het Centraal Station. Vanaf de P+R naast ons hotel staat u in tien minuten op CS Groningen.

Meer informatie via www.bootgroningen.com.