Pasen

PAASDINERBUFFET BIJ VAN DER VALK GRONINGEN-HOOGKERK

Op beide Paasdagen heten wij u van harte welkom voor ons Paasbuffet bij Van der Valk. Wij ontvangen u met een feestelijke cocktail (ook alcoholvrij). Aansluitend staat het Paasbuffet voor u klaar met een diversiteit aan koude en warme gerechten. Uiteraard sluiten wij af met een feestelijk dessertbuffet. Bij het Paasbuffet is een drankenarrangement inbegrepen met onbeperkt huiswijn, tapbier en frisdranken. Heeft u een dieetwens of allergie? In dat geval vernemen wij dit graag, zodat onze keuken hiermee rekening kan houden.

Speciaal voor onze jongste gasten is er een apart kinderbuffet en er worden verschillende activiteiten aangeboden. Natuurlijk ligt er ook een kleurplaat op tafel en win jij misschien nog een leuke prijs.

Reserveer een tafel

EROPUIT

Heeft u zin in een wandeling voordat u aan tafel gaat? Breng dan een bezoek aan natuurgebied De Onlanden, gelegen nabij het hotel. Ook is het mogelijk om een fietstocht te maken naar de binnenstad! Huur een fiets met 7-versnellingen of een E-bike bij onze receptie of trek erop uit met een E-chopper. Onze receptie biedt diverse soorten wandel- en fietsroutes aan tussen stad en land.

TARIEVEN

Volwassenen: €  per persoon                    
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € per kind
Kinderen 0 t/m 3 jaar: Gratis

PAASONTBIJT OF PAASBRUNCH

Heeft u al plannen gemaakt voor ‘s avonds, maar wilt u juist overdag aan tafel genieten met familie of vrienden? Ook dat is mogelijk! In Restaurant Groen verwelkomen wij u graag voor het ontbijtbuffet. Of reserveer een tafel voor ons feestelijk Paasbrunch.

Bekijk onze menukaart

PAASARRANGEMENTEN

Wilt u uw bezoek aan Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk combineren met een uitgebreide Paasbrunch of Paasdinerbuffet en een overnachting, inclusief ontbijtbuffet, in één van onze hotelkamers? Boek dan één van onze voordelige (Paas)arrangementen! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze (Paas)arrangementen