Pasen

PAASONTBIJT BIJ VAN DER VALK GRONINGEN-HOOGKERK

Geniet op 1e of 2e Paasdag samen met het gezin, de familie of gezellig met z’n tweeën van een heerlijk Paasontbijt bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk! Tijdens het Paasontbijt kunt u zelf uw ontbijt samenstellen vanaf het buffet. Daarbij heeft u onder andere keuze uit:

  • Vers afgebakken broodjes
  • Diverse soorten zoet- en hartig beleg
  • Muesli, cruesli en cornflakes
  • Zuivelproducten
  • Vruchtensappen
  • Verschillende soorten koffie en thee
  • Warme gerechten

Ons Paasontbijt wordt vanaf 07.00 uur geserveerd, ook voor niet hotelgasten! Na het ontbijt kunt u eventueel een wandeling maken door De Onlanden. Zin om op de fiets te stappen? Huur dan een fiets met 7-versnellingen, een E-bike of E-chopper bij onze receptie en trek erop uit met een fietsroute door Groningen en Drenthe. Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk is precies gelegen op de rand tussen stad en land. De perfecte uitvalbasis voor een fietstocht door de natuur of een stadswandeling, waarbij u de cultuur opsnuift van de stad Groningen.

Reserveer een tafel

TARIEVEN

Volwassenen: €  per persoon                    
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € per kind
Kinderen 0 t/m 3 jaar: Gratis

GENIETEN VAN EEN UITGEBREID BRUNCHBUFFET MET PASEN

Speciaal voor de uitslapers onder ons is het ook mogelijk om rond het middaguur te genieten van diverse soorten gerechten vanaf het buffet tijdens onze Paasbrunch. Bij de Paasbrunch ontvangen wij u en uw gasten met een feestelijk welkomstdrankje. Uiteraard mag een uitgebreid dessertbuffet ook niet ontbreken.

Reserveer een tafel

DINEREN TIJDENS PASEN

Heeft u al plannen voor de ochtend of middag en wilt u ’s avonds genieten van een smaakvol diner(buffet)? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Onze keuken is dagelijks tot 21.30 uur geopend voor een culinair à la carte diner. Op onze menukaart treft u diverse soorten gerechten aan. Zo kunt u kiezen uit vis-, vlees-, vegetarische- en veganistische gerechten. Of reserveer een plekje voor ons feestelijk Paasbuffet en stel zelf een maaltijd samen met keuze uit vele warme en koude gerechten die op het buffet gepresenteerd staan. Heeft u een allergie of dieetwens? Geef dit dan gerust door bij het maken van uw reservering. Wij houden hier uiteraard graag rekening mee!

Bekijk onze menukaart