Feestdagen

Uiteten op Vaderdag bij Hotel Groningen – Hoogkerk

De derde zondag van juni is vast de lievelingsdag van iedere vader in Nederland. Het is dan namelijk Vaderdag! Hoe leuk is het om uw vader, man, opa of goede vriend in het zonnetje zetten en te verrassen met een te gek (Vaderdag) cadeau? Bij Hotel Groningen – Hoogkerk verwelkomen wij u graag voor een gezellig diner wanneer u wilt uit eten op Vaderdag.

VADERDAG VIEREN IN GRONINGEN

Trakteer uw vader op een uitgebreide brunch, lunch of diner in plaats van dat standaard bier- of aftershave pakket en pak dit jaar écht uit! Heerlijk uiteten op Vaderdag met het gehele gezin, waarbij u papa in het zonnetje zet én wat quality time hebt met elkaar! Dat klinkt toch als muziek in de oren? Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op ons (lounge)terras en genieten van de zon met een heerlijk drankje. Meer zin in een actief uitstapje? Combineer dan uw fiets-, of wandeltocht in de omgeving met een tussenstop bij Hotel Groningen – Hoogkerk. Na een heerlijk kopje koffie met appelgebak op ons terras kunt u uw tocht weer met volle energie hervatten.

UIT ETEN VOOR VADERDAG IN RESTAURANT GROEN

Bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk is er van alles mogelijk op culinair gebied. Houdt uw vader van heerlijk tafelen onder het genot van een goed glas wijn? Reserveer dan een tafel voor ons diner à la carte en kies voor een 3-gangen diner. Op onze menukaart treft u diverse soorten gerechten aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit vis-, vlees-, vegetarische- en veganistische gerechten.

Houdt u vader van onbeperkt eten, wil hij van alles wat proeven en wil hij liever niet kiezen uit één gerecht van de menukaart? Reserveer dan ons brunchbuffet. Tijdens ons brunchbuffet heeft uw vader keuze uit diverse soorten vers afgebakken broodjes, hartig- en zoet beleg, fruit, salades, koffie, thee en verse vruchtensappen. Voldoende keuze dus! Komt u bij ons uiteten op Vaderdag?

Reserveer uw tafel