Roze zaterdag

Op zaterdag 22 juni 2024 kleurt Groningen roze! Vorig editie was in Goes, het jaar daarvoor in Rotterdam, en dit jaar is het dus de beurt aan het mooie Groningen. Het bezoekersaantal wordt dit jaar geschat tussen de 30.000 tot 40.000. Bent u nog opzoek naar een hotel voor deze roze zaterdag? Hotel Van der Valk Groningen-Hoogkerk staat voor u klaar!

ROZE ZATERDAG IN GRONINGEN

Dit jaar zijn we verheugd om Roze Zaterdag te vieren in de bruisende stad Groningen! Ontdek de levendige sfeer, maak nieuwe vrienden en vier de diversiteit die onze stad zo bijzonder maakt. Van optochten tot live muziek en inspirerende toespraken, er is van alles wat.

ACTIVITEITEN

Hotel Van der Valk Groningen-Hoogkerk ligt direct naast het P+R Hoogkerk, daar bent u in ongeveer 10 minuten in de binnenstad van Groningen. Wanneer u dan in de stad gearriveerd bent, kunt u genieten van de verschillende onderdelen van de Roze Zaterdag, zoals een feestelijke parade door de stad, een informatiemarkt, en een roze kerkdienst. Daarnaast zijn er tientallen optredens op diverse podia.

VERBLIJF BIJ VAN DER VALK HOTEL GRONINGEN-HOOGKERK

Maak uw verblijf in Groningen compleet door te overnachten bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk. Geniet van comfortabele kamers, uitstekende service en moderne faciliteiten, allemaal op slechts een steenworp afstand van het bruisende centrum van Groningen. Reserveer direct uw verblijf bij Van der Valk Groningen-Hoogkerk en maak u klaar om Roze Zaterdag te vieren!

Boek nu een kamer