Locatie voor meetings, feesten, bijeenkomsten

Business & Events Groningen-Hoogkerk

Vergaderlocatie Noord-Nederland

Zakelijke bijeenkomsten

Voor zakelijke bijeenkomsten zoals een vergadering, congres of meerdaagse training van 13 tot 250 personen bent u bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk aan het juiste adres. Onze Sales collega's staan voor u klaar om samen met u de gewenste bijeenkomst samen te stellen.

T: (+31) (0)50 820 05 12
E: sales@hoogkerk.valk.com

Feest, receptie, bruiloft

Feestlocatie

Ook voor een besloten familiefeest, het vieren van een verjaardag, jubileum of bruiloft kunt u bij ons terecht. Van een uitgebreid buffet tot een complete feestavond; alles is mogelijk! Neem contact op met onze Sales collega's om de mogelijkheden te bespreken.

T: (+31) (0)50 820 05 12
E: sales@hoogkerk.valk.com

Buffet of à la carte

Restaurant Groen

Uw bijeenkomst uitbreiden met een uitgebreid (live cooking) buffet, of à la carte lunchen of dineren in het restaurant? Vraag naar de mogelijkheden bij onze Sales medewerkers.
T: (+31) (0)50 820 05 12
E: sales@hoogkerk.valk.com

Zaal huren vanaf 22,50

Vergaderen in de avond?

Wist u dat u bij ons in de avonduren al zaal huurt vanaf 22,50 p.p.? Dit tarief is onder andere inclusief zaalhuur, lekkernijen, handfruit, onbeperkt koffie, thee en fris. Vraag naar de mogelijkheden bij onze Sales medewerkers, of bekijk onze brochure voor meer informatie.

Bent u op zoek naar een prettig verblijf voor een groot gezelschap? Bij Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk is het mogelijk om voor een grote groep hotelkamers te reserveren. Wij beschikken over 125 hotelkamers, waaronder 1 familiekamer, 2 wellness suites, 2 suites en 1 mindervalide kamer. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

De benen strekken

Ontdek De Onlanden

Tijd voor een break? Wandel of fiets door naastgelegen natuurgebied De Onlanden. De perfecte manier om even te ontspannen! Beklim bijvoorbeeld de uitkijktoren op 5,5 km van het hotel.

Sterlocatie 2023

Wees welkom!

Sterlocatie 2023

Met 11 multifunctionele zalen die allen voorzien zijn van daglicht, klimaatbeheersing, gratis Wi-Fi, de meest moderne faciliteiten en audiovisuele middelen, biedt Hotel Groningen-Hoogkerk u volop mogelijkheden. Ook kunt u gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein. Onze locatie wordt door onze gasten beoordeeld met een 8,5!