Locatie voor meetings, feesten, bijeenkomsten

Business & Events Groningen-Hoogkerk

Zalen voor diverse doeleinden

Multifunctionele zalen

Op zoek naar de ideale locatie voor uw (online) bijeenkomst, congres, vergadering, training of ander evenement? Onze 11 multifunctionele zalen zijn geschikt voor diverse evenementen van 2 tot 250 personen. Bespreek de mogelijkheden met onze Sales collega's!
T: (+31) (0)50 820 05 12
E: sales@hoogkerk.valk.com

Vergaderlocatie Noord-Nederland

Zakelijke bijeenkomsten

Voor zakelijke bijeekomsten zoals een vergadering, congres of meerdaagse training bent u bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk aan het juiste adres. Onze Sales collega's staan voor u klaar om samen met u de gewenste bijeenkomst samen te stellen.
T: (+31) (0)50 820 05 12
E: sales@hoogkerk.valk.com

Feest, receptie, bruiloft

Feestlocatie

Ook voor een besloten familiefeest, het vieren van een verjaardag, jubileum of bruiloft kunt u bij ons terecht. Van een uitgebreid buffet tot een complete feestavond; alles is mogelijk! Neem contact op met onze Sales collega's om de mogelijkheden te bespreken.
T: (+31) (0)50 820 05 12
E: sales@hoogkerk.valk.com

Sterlocatie 2022

Wees welkom!

Sterlocatie 2022

Met 11 multifunctionele zalen die allen voorzien zijn van daglicht, klimaatbeheersing, gratis Wi-Fi, de meest moderne faciliteiten en audiovisuele middelen, biedt Hotel Groningen-Hoogkerk u volop mogelijkheden. Onze locatie wordt door onze gasten beoordeeld met een 8,5!