Contact

Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk
Borchsingel 53
9766 PP  EELDERWOLDE

Let op, afwijkende navigatie aanduiding, zie hieronder!

Algemeen
T: 050 - 820 05 10
E: info@hoogkerk.valk.com

Sales
T: 050 - 820 05 12
E: sales@hoogkerk.valk.comRoutebeschrijving

Ons hotel is zeer gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (P+R Hoogkerk). Wij beschikken over ruime, gratis parkeerfaciliteiten (inclusief 4 elektrische oplaadpunten)

Met de auto
Ons adres Borchsingel 53 is via Google Maps goed te bereiken. Voor andere navigatiesystemen is een update vereist. Hieronder vindt u het adres voor uw navigatiesysteem, als de Borchsingel nog niet goed wordt aangegeven: Hoogkerkerplein (P+R Hoogkerk).

Vanuit Heerenveen rijdt u op de snelweg A7 richting Groningen. Neem afslag nummer 35 Hoogkerk/Peize. Onderaan de afrit neemt u bij de rotonde de eerste afslag. Bij de eerstvolgende rotonde neemt u de tweede afslag. Na 200 meter vindt u ons parkeerterrein aan uw linkerhand.

Vanuit Assen rijdt u op de snelweg A28 richting Groningen. Houdt bij het Julianaplein links aan en volg de borden voor Ring-West/Zuidhorn. Vervolg de weg op de A7 richting Amsterdam/Drachten. Neem afslag nummer 35 Hoogkerk/Peize/Roden. Onderaan de afrit neemt u de rotonde driekwart onder het viaduct door en neemt u vervolgens bij de volgende rotonde de eerste afslag rechts. Bij de eerstvolgende rotonde neemt u de tweede afslag. Na 200 meter vindt u ons parkeerterrein aan uw linkerhand.

Met het openbaar vervoer
Het dichtstbijzijnde NS-station is Groningen CS. Vanaf het station kunt u de bus naar P+R Hoogkerk nemen. Ook vanaf Drachten is er een prima dienstregeling met de bus. De naam van de bushalte bij het hotel is P+R Hoogkerk. Meer informatie: OV-Reisinformatie. T: 0900-9292 / www.9292.nl

Werkzaamheden in en rond Groningen

Groningen wil ook in de toekomst een aantrekkelijke bestemming zijn. Daarom wordt er de komende tijd fors in de infrastructuur geïnvesteerd. De werkzaamheden leiden tot tijdelijke verkeersoverlast. Check de actuele verkeersinformatie via de kaart of ontdek slimme reisadvies via www.groningenbereikbaar.nl.