Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Groningen - Hoogkerk

Gezellig samen logeren bij Van der Valk Groningen – Hoogkerk. Bij ons in het hotel kun je met het hele gezin overnachten in onze sfeervolle familiekamer. De kamer is geschikt voor 4 personen en perfect voor een goede nachtrust. Speciaal voor de kinderen heeft Boswachter Bart een boodschap achtergelaten op de kamer, waarin elementen uit De Onlanden zijn verwerkt. Kinderen kunnen op zoek gaan naar vogels, terwijl ouders buiten op het balkon ‘Het Beeld’ kunnen bewonderen.

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens je (hotel) verblijf met het Timo Toekan Menu! Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens het verblijf in ons hotel

 Ontdek talloze mogelijkheden voor uitstapjes bij Van der Valk! In Groningen is namelijk genoeg te doen voor gezinnen. Ga bijvoorbeeld op culturele excursie naar het opvallende Groninger museum. Interactieve tentoonstellingen en creatieve workshops, maken dit voor kinderen ook een leuk uitje. En breng ook eens een bezoekje aan Kardinge, hier vind je verschillende activiteiten die leuk zijn voor kinderen. Zo kan je bijvoorbeeld; zwemmen, klimmen of schaatsen. Natuurlijk is er nog veel meer te doen in Groningen.?