ZONDAGSBRUNCH BIJ VAN DER VALK HOTEL GRONINGEN - HOOGKERK

Kom genieten van onze smaakvolle en vooral feestelijke Live-Cooking Brunchbuffet in Groningen. De ideale afsluiting van een gezellig familieweekend, het vieren van een bijzondere gelegenheid of gewoon, omdat het kan en gezellig is! Iedere zondag bent u in ons hotel van harte welkom in Restaurant Groen van 12.30 uur tot circa 15:00 uur voor de lekkerste brunch in Groningen.

BRUNCHEN IN GRONINGEN

Bij aanvang ontvangen wij u met een welkomstdrankje en amuse. Aansluitend kunt u onbeperkt gebruik maken van ons culinaire brunchbuffet. In Groningen heeft u keuze uit diverse soorten gerechten zoals: Ardennerham met meloen, verschillende soorten salade, visplateau met vissoorten, quiche, warme vlees- en visgerechten, broodjes en nog veel meer! Voor de kinderen is er een speciaal kinderbuffet met friet en kleine snacks. Ter afsluiting is er een spectaculair dessertbuffet bestaande uit onder andere ijs- en bavarois ijstaarten, vers fruit, ijs en slagroom.

Koffie, thee, melk en vruchtensappen zijn bij het buffet inbegrepen. Ook (tap)bier, (huis)wijn en frisdranken zijn bij de brunch inbegrepen.

LIVE-COOKING BRUNCHBUFFET

Naast bovenstaande items op brunchbuffet, kunt u ook genieten van diverse vlees- en visgerechten die live worden bereid door onze Live-Cooking Van der Valk chef-koks. Uiteraard kunt u zelf uw bestelling met daarbij de gewenste bereidingsmethode aangeven.

TARIEVEN BRUNCHBUFFET

Onze Zondagsbrunch in Groningen bieden wij aan tegen de volgende tarieven*:
Volwassenen: € 35,00 per persoon
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 24,00 per kind
Kinderen van 0 t/m 3 jaar: Gratis**

 

*Tijdens feestdagen gelden andere brunchtarieven, hiervoor kunt u contact met ons opnemen over de mogelijkheden. Bij te weinig animo zijn wij genoodzaakt de brunch te annuleren. Een brunch bestellen in Groningen is helaas niet mogelijk, wel kunnen wij uw reservering in deze situatie kosteloos annuleren of verplaatsen.

**Gelieve ook niet-betalende kinderen mee te nemen in het totale aantal gereserveerde gasten in verband met de tafelindeling.

Reserveer een tafel

ALLERGENEN EN DIEETWENSEN

Heeft u een allergie of dieetwens? Geen zorgen! Onze keuken werkt met alle allergenen en wij houden graag rekening met uw wensen zodat u onbezorgd kunt genieten. Geef bij het maken van een reservering in het 'opmerking vak' aan wat uw allergenen en/of dieetwensen zijn, zodat onze keuken voorbereidingen kan treffen. Tot dan!

In ons restaurant zijn honden niet toegestaan, met uitzondering van geleide-/hulphonden.