ZONDAGSBRUNCH BIJ VAN DER VALK HOTEL GRONINGEN - HOOGKERK

Kom genieten van onze smaakvolle en vooral feestelijke Zondagsbrunch in Groningen. De ideale afsluiting van een gezellig familieweekend, het vieren van een bijzondere gelegenheid of gewoon, omdat het kan en gezellig is! Iedere zondag bent u in ons hotel van harte welkom in Restaurant Groen van 12.30 uur tot circa 15:00 uur voor de lekkerste brunch in Groningen.

Bij aanvang ontvangen wij u met een welkomstdrankje en amuse. Aansluitend kunt u onbeperkt gebruik maken van ons culinaire brunchbuffet. In Groningen heeft u keuze uit diverse soorten gerechten zoals: Ardennerham met meloen, verschillende soorten salade, vispallet met vissoorten, quiche, warme vlees- en visgerechten, broodjes en nog veel meer! Voor de kinderen is er een speciaal kinderbuffet met friet en kleine snacks. Ter afsluiting is er een spectaculair dessertbuffet bestaande uit onder andere ijs- en bavarois ijstaarten, vers fruit, ijs en slagroom.

Koffie, thee, melk en vruchtensappen zijn bij het buffet inbegrepen. Bier, wijn en frisdranken zijn exclusief en worden op basis van nacalculatie berekend.

TARIEVEN BRUNCHBUFFET

Onze Zondagsbrunch in Groningen bieden wij aan tegen de volgende tarieven*:
Volwassenen: € 29,50 per persoon
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 15,00 per kind
Kinderen van 0 t/m 3 jaar: Gratis

Let op: de prijzen van het Live-Cooking Brunchbuffet worden per 1 maart verhoogd. Volwassenen: 32,50 per persoon en kinderen 4 t/m 11 jaar 21,50. De Live-Cooking Brunch is vanaf 1 maart inclusief frisdrank, tapbier en huiswijn.

*Tijdens feestdagen gelden andere brunchtarieven, hiervoor kunt u contact met ons opnemen over de mogelijkheden. Bij te weinig animo zijn wij genoodzaakt de brunch te annuleren. Een brunch bestellen in Groningen is helaas niet mogelijk, wel kunnen wij uw reservering in deze situatie kosteloos annuleren of verplaatsen.

Wilt u een tafel reserveren voor ons Live-Cooking Brunchbuffet vóór 1 maart 2023? Klik dan op onderstaande link.

Reserveer een tafel

Wilt u een tafel reserveren voor ons Live-Cooking Brunchbuffet ná 1 maart 2023? Klik dan op onderstaande link.

Reserveer een tafel

ALLERGENEN EN DIEETWENSEN

Heeft u een allergie of dieetwens? Geen zorgen! Onze keuken werkt met alle allergenen en wij houden graag rekening met uw wensen zodat u onbezorgd kunt genieten. Geef bij het maken van een reservering in het 'opmerking vak' aan wat uw allergenen en/of dieetwensen zijn, zodat onze keuken voorbereidingen kan treffen. Tot dan!

In ons restaurant zijn honden niet toegestaan, met uitzondering van geleide-/hulphonden.