DINER BIJ GRONINGEN - HOOGKERK

VEELZIJDIG DINEREN IN GRONINGEN

Uitgebreid uit eten in Groningen met familie, bijpraten met een zakenrelatie of als afsluiting van uw bijeenkomst in één van onze zalen tafelen met collega’s? Sluit uw dag af met een diner in Groningen bij Restaurant Groen, Bar/Brasserie de Wit of bij mooi weer op ons zonnige terras.

VRIENDELIJKE SERVICE MET VERRASSENDE INVULLING

In het restaurant van Van der Valk Groningen – Hoogkerk heeft u een ruime keuze aan gerechten uit de traditionele en Franse keuken. Daarnaast zijn er ook invloeden uit o.a. de Italiaanse en Oosterse keuken te vinden. U heeft de keuze uit verschillende vis, vlees, vegetarische en veganistische gerechten en kinderen kunnen kiezen vanaf een speciale kindermenukaart.

Laat u verrassen door ons keukenteam en geniet samen van smakelijke gerechten, verdeeld over meerdere gangen.

Bekijk onze menukaart

OPENINGSTIJDEN DINER IN GRONINGEN

Van 17.00 tot 22.00 uur is onze keuken geopend voor het diner. In de Bar/Brasserie kunt u daarnaast tot 23.00 uur consumpties bestellen van de barkaart.

DIEETWENSEN EN ALLERGENEN

Onze keuken werkt met alle allergenen. Wanneer u een dieetwens of allergie heeft dan vernemen wij dit graag wanneer u een tafelreservering maakt. In het tabblad ‘opmerkingen’ kunt u uw speciale wensen doorgeven.

RESERVEREN

Wilt u verzekerd zijn van een plaatsje in ons restaurant? Reserveer dan uw tafel voor een diner in Groningen via onderstaande button zodat wij ons kunnen voorbereiden op uw komst.

IETS TE VIEREN?

Ook voor speciale gelegenheden verwelkomen wij u graag in Restaurant Groen voor een diner. Bij grotere gezelschappen is het ook mogelijk om een zaal te huren, zodat u uw feestelijke gebeurtenis besloten kunt vieren met vrienden en familie. Zo zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden voor een lunch, à la carte diner of buffet. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk feestelijke dinermogelijkheden