LIVE-COOKING LUNCHBUFFET BIJ VAN DER VALK GRONINGEN

LUNCHBUFFET IN GRONINGEN

Van maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur ontvangen wij u graag voor ons Live-Cooking lunchbuffet. De naam zegt het al: ‘live and cooking’. Bij ons kunt u genieten van gerechten die live worden bereid door onze Live-Cooking Van der Valk chef-koks. Uiteraard kunt u zelf uw bestelling met daarbij de gewenste bereidingsmethode aangeven. Ook denken onze koks graag met u mee! Hoe leuk is het om zelf je gerechten te bestellen en misschien nog iets te leren van de bereidingswijze van onze enthousiaste medewerkers? Wij doen ons uiterste best om op deze manier onze gasten een vriendelijke service te bieden met verrassende invulling.

ONBEPERKT GENIETEN VAN HET LUNCHBUFFET

Het Live-Cooking Van der Valk concept is gebaseerd op zelfservice, zo ook bij ons. U bepaald zelf hoe vaak u langs het buffet wilt lopen en wat u wilt eten. Hierbij geven wij u alvast wel een idee welke gerechten u kunt verwachten tijdens Live-Cooking lunchbuffet in Groningen:

  • Kopje wisselende seizoen soep
  • Diverse broodsoorten
  • Boter, kruidenboter, tapenade en olijfolie
  • Diverse soorten kaas en vleeswaren
  • Uitgebreide saladebar met huisgemaakte salades
  • Diverse toppings en dressings voor de salade
  • Yoghurt en kwark
  • Vers en gedroogd fruit
  • Diverse live Cooking gerechten (vlees/vis) met seizoensgroenten en vegetarische pasta

Bij het Live-Cooking lunchbuffet zijn dranken zoals koffie, thee, vruchtensappen, mineraalwater, melk, karnemelk en chocolademelk inbegrepen. Overige dranken kunnen uiteraard wel besteld worden, maar zijn exclusief en worden op basis van nacalculatie berekend.

TARIEVEN LUNCHBUFFET

De prijs van Live-Cooking lunchbuffet bij Van der Valk is als volgt:
Volwassenen: € 21,50 per persoon
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 14,50 per persoon
Kinderen van 0 t/m 3 jaar: Gratis

Reserveer een tafel

LUNCH À LA CARTE

Wilt u liever aan tafel blijven zitten tijdens een lunch en geen gebruik maken van Live Cooking lunchbuffet bij Van der Valk? Reserveer dan een tafel voor een lunch à la carte en kies één of meerdere gerechten van onze menukaart. Deze gerechten worden bij u uitgeserveerd aan tafel zodat u uw gesprek niet hoeft te onderbreken voor het ophalen van gerechten van ons buffet.

Bekijk onze menukaart

In ons restaurant zijn honden niet toegestaan, met uitzondering van geleide-/hulphonden.