LUNCH IN GRONINGEN

LUNCH À LA CARTE

Lunchen in Groningen en genieten van een ontspannen pauzemoment. Bij ons kunt u terecht voor een variatie van lunchgerechten. Zo kunt u kiezen voor één van onze rijk gevulde salades, warme lunchgerechten en belegde broodjes. Tijdens uw verblijf in ons hotel, maar ook na een leuk uitstapje rondom het hotel bent u als niet-hotelgast bij ons van harte welkom voor een lunch. Groningen binnenstad bevindt zich op 10 minuten rijafstand en het hotel is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer door het naastgelegen Park & Ride station. Ook kunt u gratis parkeren op ons parkeerterrein. Ideaal om af te spreken met familie en/of vrienden voor een lunch in Groningen. U kunt dus gemakkelijk ontsnappen aan de drukte van de stad en komen lunchen buiten het centrum van Groningen.

In onze Bar/Brasserie de Wit verwelkomen wij u van 12.00 tot 17:00 uur graag voor een uitgebreide lunch à la carte.

Bekijk onze menukaart

DIEETWENSEN OF ALLERGENEN

Wij houden graag rekening met uw dieetwensen, allergenen of andere speciale wensen. Geef dit gerust door bij het maken van uw reservering. Glutenvrij, lactosevrij, koemelkvrij, onze keuken werkt met alle allergenen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Op maandag tot en met vrijdag is het tussen 11.00 uur en 14.00 uur niet mogelijk om een tafel te reserveren in onze brasserie. Loop gerust bij ons binnen, dan kijken we samen of er een tafel beschikbaar is. Buiten bovengenoemde tijden om kunt u een tafel reserveren via onderstaande button.

Reserveer een tafel

ONZE BUFFETTEN

In verband met een aanpassing aan de buffetruimte in ons restaurant serveren wij van 15 juli tot 9 september geen lunchbuffet.

LIVE COOKING LUNCHBUFFET

Wilt u liever niet kiezen uit één lunchgerecht, maar van alles wat proeven? Goed nieuws! Voor alle liefhebbers van buffetten bieden wij een Live Cooking lunchbuffet, waarbij wat de naam al zegt, live voor u gekookt wordt. Ons Live Cooking lunchbuffet is geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 12:00 – 14:00 uur.

Meer info Live Cooking lunchbuffet

BRUNCHEN

Elke zondag kunt u zowel met als zonder hotelovernachting aanschuiven bij onze Zondagsbrunch. De meest passende optie wanneer u uw ontbijt en lunch in ons restaurant in Groningen wenst te combineren. Zowel voor hotelgasten als niet-hotelgasten serveren wij deze brunch mét welkomstdrankje en uitgebreid dessertbuffet.

Meer info Zondagsbrunch

In ons restaurant zijn honden niet toegestaan, met uitzondering van geleide-/hulphonden.