Op het menu

LUNCH IN GRONINGEN

Geniet van een ontspannen pauzemoment. Bij ons kunt u terecht voor een variatie van lunchgerechten. Zo kunt u kiezen voor één van onze rijk gevulde salades, warme lunchgerechten en belegde broodjes. Tijdens uw verblijf in ons hotel, maar ook na een leuk uitstapje rondom het hotel bent u als niet-hotelgast bij ons van harte welkom voor een lunch. Groningen binnenstad bevindt zich op 10 minuten rijafstand en het hotel is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer door het naastgelegen Park & Ride station. Ook kunt u gratis parkeren op ons parkeerterrein. Ideaal om af te spreken met familie en/of vrienden voor een lunch in Groningen.

LUNCH À LA CARTE

In onze Bar/Brasserie de Wit, maar ook in Restaurant Groen verwelkomen wij u van 12.00 tot 17:00 uur graag voor een uitgebreide lunch à la carte. In ons restaurant zijn honden niet toegestaan, met uitzondering van geleide-/hulphonden.

Bekijk onze menukaart

DIEETWENSEN OF ALLERGENEN

Wij houden graag rekening met uw dieetwensen, allergenen of andere speciale wensen. Geef dit gerust door bij het maken van uw reservering. Glutenvrij, lactosevrij, koemelkvrij, onze keuken werkt met alle allergenen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Reserveer een tafel

MOMENTEEL BIEDEN WIJ NOG GEEN (BRUNCH)BUFFETTEN AAN*

*Vanaf maandag 6 september is het weer mogelijk om ons Live Cooking lunchbuffet te reserveren. Onze Zondagsbrunch bieden wij vanaf zondag 12 september weer aan.

LIVE COOKING LUNCHBUFFET

Wilt u liever niet kiezen uit één lunchgerecht, maar van alles wat proeven? Goed nieuws! Voor alle liefhebbers van buffetten bieden wij een Live Cooking lunchbuffet, waarbij wat de naam al zegt, live voor u gekookt wordt. Ons Live Cooking lunchbuffet is geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 12:00 – 14:00 uur.

BRUNCHEN

Op zondag serveren wij voor hotelgasten en niet-hotelgasten onze zondagsbrunch. De meest passende optie wanneer u uw ontbijt en lunch in ons restaurant in Groningen wenst te combineren. Zowel voor hotelgasten als niet-hotelgasten serveren wij deze brunch mét welkomstdrankje en uitgebreid dessertbuffet.

Meer informatie

In ons restaurant zijn honden niet toegestaan, met uitzondering van geleide-/hulphonden.