SFEERVOL ONTBIJTEN, LUNCHEN EN DINEREN IN ONS RESTAURANT IN GRONINGEN

Welkom bij Restaurant Groen. In het restaurant van Van der Valk Groningen – Hoogkerk kunt u iedere dag van 12.00 uur tot 22.00 uur gebruik maken van onze uitgebreide menukaart. Met een ruime keuze aan smaakvolle gerechten biedt onze kaart een gevarieerd aanbod, waarbij onze keukenbrigade met duurzame en streekgebonden ingrediënten werkt. Neem plaats in ons restaurant in Groningen en geniet van een heerlijke culinaire, onbezorgde avond!

Bekijk de menukaart

OVER RESTAURANT GROEN

Restaurant Groen is gelegen op de grens tussen stad en land. Het is onze missie om gasten een duurzame beleving mee te geven en buitengewoon comfort toegankelijk te maken voor iedereen. Vriendelijke service met een verrassende invulling, maar blijvend vertrouwd. Ons restaurant in Hoogkerk staat symbool voor de prachtige natuur waarin het hotel te vinden is. Op een steenworp afstand ligt natuurgebied De Onlanden. Dit beekdallandschap bestaat uit bosjes, houtwallen, ruige graslanden en sloten waarin waterviolier en dotterbloem bloeien. Het gebied is volop in ontwikkeling.

Naast de omgeving verwijst groen ook naar de verse, pure en eerlijke producten die we gebruiken in ons restaurant in Groningen. Met trots dragen wij het predicaat 100% klimaatneutraal en investeren wij bewust in milieu, om ook volgende generaties een vanzelfsprekende toekomst te bieden. Zo hebben wij onze linnen servetten vervangen voor 100% afbreekbare bamboeservetten en serveren wij extra garnituren bij onze hoofdgerechten enkel op aanvraag om voedselverspilling tegen te gaan.

Wilt u zeker zijn van een plek?

Reserveer een tafel

HANDIG OM TE WETEN

  • Tijdens uw bezoek in ons hotel kunt u gebruik maken van gratis WiFi
  • Ons hotel en restaurant is rolstoeltoegankelijk
  • Wij houden graag rekening met uw allergie of dieetwens, ook glutenvrij lunchen of dineren is mogelijk
  • Bij groepen boven de 6 personen is apart afrekenen helaas niet mogelijk
  • Onze keuken is geopend van 12.00 - 22.00 uur
  • Op ons parkeerterrein kunt u gratis parkeren
  • Wij beschikken over diverse oplaadpunten voor elektrische auto’s
  • Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op ons zonnige (lounge)terras
  • Betalen met Pinpas, CreditCard, Valk Giftcard, VVV Dinercheque of contant