Fietsverhuur

Verken Groningen op een actieve en ontspannen manier met onze fietsverhuur in Groningen-Hoogkerk. Of u nu de stad wilt doorkruisen of de prachtige natuur rondom wilt ontdekken, wij bieden zowel standaard 7-versnellingen fietsen als comfortabele elektrische fietsen (e-bikes) voor een moeiteloze en plezierige fietservaring.

Met onze 7-versnellingen fietsen kunt u genieten van de vrijheid van zelfstandig fietsen, terwijl onze e-bikes u voorzien van het gemak van elektrische ondersteuning, ideaal voor langere tochten of heuvelachtig terrein. De kosten voor het huren van een 7-versnellingen fiets zijn € 12,50 per dag en een e-bike is beschikbaar voor € 27,50 per dag. Heeft u uw eigen fiets bij u? Dan kunt u deze gratis parkeren in onze fietsenstalling.  

Langs het Leekstermeer, het moeras van De Onlanden en door de Drentse bossen; in de Kop van Drenthe vindt u verrassende fietsroutes. Vanaf en langs het hotel liggen verschillende fietsroutes, zoals prachtige routes door de natuur, langs meren, de stad Groningen en routes dwars door de verschillende dorpen. Onderweg zijn er leuke afstapmomenten waar u even kunt bijkomen van de fietstocht.

Maak uw verblijf bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk compleet door gebruik te maken van onze handige fietsverhuurservice. Heeft u al een overnachting geboekt en wilt u een fiets reserveren? Neem dan contact op met onze receptie via 050 820 0510 of stuur een e-mail naar info@hoogkerk.valk.com. Ontdek Groningen op uw tempo met onze hoogwaardige fietsverhuur!