Fietsverhuur

Lekker actief buiten zijn en de stad Groningen of de prachtige natuur ontdekken doet u met uw eigen fiets of één van onze huurfietsen. Bent u op zoek naar het gemak en comfort van een elektrische fiets of wilt u de paden verkennen met een fiets met versnellingen? Wij verhuren zowel 7-versnellingen fietsen als ook elektrische fietsen (e-bikes). De kosten voor een 7-versnellingen fiets is € 10,00 per dag, een E-bike kost € 25,00 per dag. Heeft u uw eigen fiets bij u? Dan kunt u deze gratis parkeren in onze fietsenstalling. 

Langs het Leekstermeer, het moeras van De Onlanden en door de Drentse bossen; in de Kop van Drenthe vindt u verrassende fietsroutes. Vanaf en langs het hotel liggen verschillende fietsroutes, zoals prachtige routes door de natuur, langs meren, de stad Groningen en routes dwars door de verschillende dorpen. Onderweg zijn er leuke afstapmomenten waar u even kunt bijkomen van de fietstocht.

Tijdens uw verblijf bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk kunt u gebruik maken van onze fietsverhuur. Heeft u al een overnachting geboekt en wilt u graag een fiets huren? Neem dan contact op met onze receptie en reserveer een fiets. Bel 050 820 0510 of mail info@hoogkerk.valk.com.