Pinksteren

PINKSTERBRUNCH BIJ VAN DER VALK HOTEL GRONINGEN - HOOGKERK

Heeft u al plannen gemaakt voor het Pinksterweekend? Op zowel eerste als tweede Pinksterdag verwelkomen wij u graag voor onze uitgebreide Pinksterbrunch! Een heerlijke middag tafelen met met z’n tweeën, het gezin, de gehele familie of met vrienden en kennissen klinkt u vast als muziek in de oren! Bij aanvang van de Pinksterbrunch verwelkomen wij u graag met een feestelijk aperitief. Hierna kunt u genieten van diverse gerechten zoals warm afgebakken broodjes, zoet- en hartig beleg, zuivelproducten en warme gerechten. Vergeet er niet een lekker drankje bij te drinken! Bij de Pinksterbrunch zijn dranken zoals thee, koffie, melk en vruchtensappen inbegrepen. Heeft u voorkeur voor frisdrank of een alcoholisch drankje? Ook dit behoort tot de mogelijkheden, echter zijn deze dranken niet bij de brunchprijs inbegrepen.

Heeft u zin in een fijne lentewandeling na uw brunch? Breng dan een bezoek aan natuurgebied De Onlanden, gelegen nabij het hotel. Ook is het mogelijk om een fietstocht te maken naar de binnenstad! Huur een fiets met 7-versnellingen bij onze receptie of trek erop uit met een E-bike. Onze receptie biedt diverse soorten wandel- en fietsroutes aan, waardoor u na de brunch een actief uitstapje kunt maken!

Reserveer een tafel voor de Pinksterbrunch bij Van der Valk Hoogkerk

TARIEVEN

Volwassenen: €  per persoon                    
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € per kind
Kinderen 0 t/m 3 jaar: Gratis

DINEREN TIJDENS PINKSTEREN

Heeft u al plannen gemaakt voor overdag, maar wilt u in de avond genieten met familie of vrienden? Ook dat is mogelijk! In Restaurant Groen verwelkomen wij u graag voor een à la carte diner. Heeft u een dieetwens of allergie? In dat geval vernemen wij dit graag, zodat onze keuken hiermee rekening kan houden.

Bekijk onze menukaart

PINKSTERARRANGEMENTEN

Wilt u uw bezoek aan Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk combineren met een uitgebreide Pinksterbrunch en een overnachting in één van onze hotelkamers? Boek dan één van onze voordelige (Pinkster)arrangementen! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze (Pinkster)arrangementen