Groninger Museum

Moderne architectuur; je houdt ervan of vindt het lelijk. Het voorkomen van het Groninger Museum is daarom nog altijd onderwerp van discussie. Binnen in het museum zijn ook prikkelende tentoonstellingen te bewonderen; een veelzijdige vaste collectie en spraakmakende wissellende exposities. Van binnen en van buiten een kleurrijke belevenis dus!

Bezoek aan het Groninger Museum

Koop vooraf uw tickets om zeker te zijn van uw bezoek aan het Groninger Museum. U kunt ook alvast online een kijkje nemen in het Groninger Museum 360: beweeg virtueel door de zalen en geniet van de kunstwerken. Lees achtergrondinformatie, beluister speciale audiofragmenten of ga zelf aan de slag met creatieve opdrachten.

Gianni Versace Retrospective tentoonstelling

Van dinsdag 6 december 2022 tot en met zondag 7 mei 2023 is de Gianni Versace Retrospective tentoonstelling te bewonderen in het Groninger Museum! Een must-see tentoonstelling over de creaties van de excentrieke Italiaanse modeontwerper Gianni Versace, die 25 jaar geleden werd vermoord. Het Groninger Museum omschrijft de tentoonstelling zelf als volgt: "In de kleurrijke, gewaagde en emotionele tentoonstelling nemen we je mee in een wereld van extravagante kleding en uitbundige catwalkshows, waarin mode, pop en design op spectaculaire wijze samenkomen."

De Gianni Versace tentoonstelling bewonderen en overnachten in Groningen? Bekijk onze hotelkamers en boek uw overnachting!

Bekijk & boek hotelkamer