Dagje Schiermonnikoog

Ervaar het eilandgevoel tijdens een onvergetelijk dagje Schiermonnikoog vanuit Van der Valk Groningen-Hoogkerk! Ontsnap aan de dagelijkse drukte en ontdek de natuurlijke pracht van een van de mooiste Waddeneilanden van Nederland.

Vanaf ons hotel bent u slechts 45 minuten verwijderd van de veerboot in Lauwersoog. Begin uw dag met een comfortabele overnachting bij Van der Valk en laat u vervolgens betoveren door de serene rust en adembenemende landschappen van Schiermonnikoog.

Boek hier uw boottickets

Stap aan boord van de veerboot en geniet van een ontspannen overtocht naar het eiland. Eenmaal aangekomen, verkent u de schilderachtige dorpjes, maakt u een wandeling over de uitgestrekte stranden of huurt u een fiets doorkruist u het eiland op eigen tempo. Schiermonnikoog biedt een scala aan activiteiten, van vogels spotten in de Westerplas tot het bewonderen van de karakteristieke vuurtoren.

Na een dag vol avontuur op Schiermonnikoog, keert u terug naar Van der Valk Groningen-Hoogkerk om te ontspannen in luxe en comfort. Geniet van een heerlijk diner in ons restaurant en laat de indrukken van het eiland op u inwerken. Met Van der Valk Groningen-Hoogkerk als jouw uitvalsbasis, combineert u de charme van een eilandbezoek met het gemak van een verblijf in ons gastvrije hotel. 

Boek nu een kamer