Van der Valk hotel in Drenthe

Wist u dat het hotel Van der Valk Groningen-Hoogkerk eigenlijk net in de provincie Drenthe ligt? Drenthe, een provincie doordrenkt van natuurlijke schoonheid en rust, is een paradijs voor fietsers en wandelaars. Met uitgestrekte bossen, heidevelden en genoeg activiteiten biedt deze regio volop mogelijkheden om te genieten van de prachtige landschappen en buitenlucht en dat allemaal op korte afstand van ons hotel!

Natuur en cultuur

Met zijn uitstekende ligging is het hotel in Drenthe een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de natuurlijke pracht van de regio. Nationale parken zoals het Drentsche Aa en het Drents-Friese Wold liggen binnen handbereik, waar u kunt genieten van bossen, weidse heidevelden en schilderachtige vennen. Voor liefhebbers van geschiedenis zijn de beroemde hunebedden van Drenthe iets wat u gezien moet hebben.

Fietsen en wandelen

Fietsliefhebbers zullen in Drenthe een waar paradijs vinden, met een uitgebreid netwerk van fietspaden die door glooiende landschappen slingeren en langs charmante dorpjes en historische bezienswaardigheden voeren. Ook wandelaars worden verwend met genoeg mogelijkheden om Drenthe te verkennen via prachtige wandelpaden.

Na een dag vol beweging kunt u heerlijk uiteten in ons hotel in Drenthe. Restaurant Groen biedt u een kaart waar u een ruime keuze heeft aan smaakvolle gerechten, waarbij de keuken met duurzame en streekgebonden ingrediënten werkt.

Activiteiten kinderen

Ook voor kinderen is er rondom het hotel in Drenthe genoeg te doen. Ga naar een speelbos of bezoek het Landgoed de Braak met een doolhof in Paterswolde. U kunt ook altijd met uw kinderen wilde dieren spotten, zoals een vos of een Schotse Hooglander.  En als u een dagje naar de dierentuin wilt met uw kinderen, dan is Wildlands Adventure Zoo in Emmen op 61 km afstand vanaf het hotel ook prima te doen!

Van der Valk hotelarrangementen Drenthe

Bent u op zoek naar Van der Valk hotelarrangementen Drenthe? Wij bieden u een ruime keuze aan bijzondere arrangementen. Misschien is het een 3=2 arrangement wat voor u. Het 3=2 arrangement bestaat uit drie overnachtingen inclusief ontbijt op basis van 2 personen. Ontdek de provincie Drenthe en laat u in de watten leggen door de Van der Valk hotelarrangementen Drenthe.

Overnachten Drenthe

Na een dag vol avontuur en ontdekking biedt het hotel de perfecte plek om te ontspannen en te overnachten in Drenthe. De comfortabele kamers zijn voorzien van alle moderne gemakken en bieden een warme en uitnodigende sfeer.

Of u nu komt voor de natuurlijke schoonheid, de rijke geschiedenis of gewoon om te genieten van een ontspannen verblijf in ons hotel, wij heten u van harte welkom! Kom overnachten in Drenthe en laat u betoveren door de charme van deze schitterende regio, terwijl u geniet van de luxe en gastvrijheid van het hotel Van der Valk Groningen-Hoogkerk.

Boek nu een overnachting