Reitdiep Groningen

Wanneer u bij Van der Valk Groningen-Hoogkerk verblijft, mag een bezoek aan het schilderachtige Reitdiep niet ontbreken. U wordt begroet door een palet van felgekleurde huizen die de oevers van de haven sieren. Deze iconische woningen weerspiegelen in het kalme water en creëren een ansichtkaart-perfecte setting. 

Voor iedere watersporter

Jachthaven Reitdiep is door haar vele voorzieningen zeer aantrekkelijk voor het (internationale) passantenverkeer. U kunt een sloep huren bij Jachthaven Reitdiep, zo kunt u vanuit Reitdiep een rondje varen door de binnenstad van Groningen, of ontdek de prachtige vaarroutes door de natuur richting Garnwerd of het Hoornsemeer.

Genoeg voorzieningen

Er is nog meer te doen in Reitdiep. Denk dan aan een supermarkt, drogist, restaurants, kapper, een warme bakker en veel meer diverse winkels die direct aan de haven liggen. Geniet van een heerlijke maaltijd in één van de restaurantjes met uitzicht op de haven, terwijl de zon langzaam ondergaat.

P+R Reitdiep

P+R Reitdiep is een handige parkeer- en vervoershub gelegen aan de rand van Groningen, ontworpen om automobilisten een efficiënte verbinding met de stad te bieden. Het terrein biedt ruime parkeergelegenheid voor auto's en fietsen en is strategisch gepositioneerd nabij belangrijke uitvalswegen. Met regelmatige busverbindingen naar het centrum van Groningen, staat u zo in de stad. Als u vanuit Van der Valk Groningen-Hoogkerk Reitdiep wilt bezoeken, kunt u het dus makkelijk bereiken met de auto of met het ov!

Verblijf Van der Valk Groningen-Hoogkerk

Na een dag vertoeven in de jachthaven, is er geen betere plek om tot rust te komen dan in Van der Valk Groningen-Hoogkerk. Dit moderne hotel, gelegen op een korte afstand van Reitdiep, biedt luxe en comfort in een gastvrije omgeving. Geniet van ruime kamers, een uitgebreid ontbijtbuffet en uitstekende dineropties. Plan uw bezoek aan Reitdiep Groningen vandaag nog en ontdek een wereld vol kleur, cultuur en avontuur!