Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Restaurant à la carte

Restaurant Groen

Welkom bij Restaurant Groen. In het restaurant van Van der Valk Groningen – Hoogkerk kunt u iedere dag van 12.00 uur tot 21.30 uur gebruik maken van onze uitgebreide menukaart. Met een ruime keuze aan smaakvolle gerechten biedt onze kaart een gevarieerd aanbod, waarbij onze keukenbrigade met duurzame en streekgebonden ingrediënten werkt. Neem plaats in ons restaurant in Groningen en geniet van een heerlijke culinaire, onbezorgde avond!

De sfeervolle Bar/Brasserie bij Van der Valk met bar is uitermate geschikt voor zakelijke afspraken of andere ontmoetingen in combinatie met een kopje koffie of thee. Plan een gezellige middag met vrienden en familie onder het genot van een borrel (kies bijvoorbeeld voor één van onze cocktails) met een snack. In Bar/Brasserie de Wit kunt u niet alleen genieten van een heerlijk à la carte ontbijt, maar ook van een lunch, high tea of diner.

Samen met familie en/of vrienden erop uit tijdens de feestdagen? Bij Van der Valk Groningen-Hoogkerk maken we van iedere gelegenheid een feestje, en al helemaal tijdens de feestdagen!

Bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk geniet u 7 dagen per week van ons Live Cooking ontbijtbuffet. Na een heerlijke nachtrust in één van onze hotelkamers begint u uw dag goed met vers afgebakken broodjes, diverse soorten zoet- en hartig beleg, fruitsalade, yoghurt en warme gerechten zoals gebakken ei of omelet. 

Wilt u niet kiezen uit één bepaald lunchgerecht en is hierdoor een à la carte lunch niet wat u wenst? Kies dan voor ons Live-Cooking Lunchbuffet en proef diverse soorten gerechten die vers voor u worden bereid door onze Live Cooking kok.

Restaurant Groen & Bar/Brasserie

Lunch à la carte

Geniet van een ontspannen pauzemoment. Bij ons kunt u terecht voor een variatie van lunchgerechten. Zo kunt u kiezen voor één van onze rijk gevulde salades, warme lunchgerechten en belegde broodjes. 

Uit eten in Groningen

Diner à la carte

Tijdens uw verblijf in ons hotel doen wij er alles aan u een vriendelijke service met verrassende invulling te bieden. Zo kunt u iedere dag van 12.00 tot 21.30 uur gerechten bestellen van de à la carte menukaart en genieten van een heerlijk diner. Ook wanneer u niet in het hotel verblijft bent u van harte welkom!