Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Weet u al wat u gaat doen op Valentijnsdag? Op 14 februari wordt de liefde gevierd! Verras uw geliefde met een romantisch diner in restaurant Groen. Wij verwelkomen u en uw partner graag voor een sfeervol Valentijnsdiner. Proost samen met uw Valentijn en geniet van quality time samen!

Restaurant à la carte

Restaurant Groen

Uit eten in Groningen? Schuif iedere dag tussen 17.00 uur en 21.30 uur aan en geniet van smaakvolle à la carte dinergerechten in Restaurant Groen. De keukenbrigade werkt met duurzame en streekgebonden ingrediënten. Neem plaats en geniet van ons nieuwe menu!

Neem plaats in onze Bar/Brasserie voor zakelijke afspraken, een koffie- of theeafspraak met een vriendin of neem plaats aan de bar met vrienden of familie voor een borrel, biertje of cocktail. Verder kunt u in Bar/Brasserie de Wit niet alleen genieten van een heerlijk à la carte ontbijt, maar ook van een lunch of diner.

Live-Cooking Zondagsbrunch

Live-Cooking Zondagsbrunch

Kom op zondag genieten van onze smaakvolle en vooral feestelijke Zondagsbrunch in buffetvorm. De ideale start van de zondag, waarbij u kunt genieten van heerlijke Live Cooking gerechten. Iedere zondag bent u van harte welkom in Restaurant Groen van 12.30 uur tot circa 15:00 uur voor de lekkerste brunch van Groningen.

Bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk geniet u 7 dagen per week van ons Live-Cooking ontbijtbuffet. Na een heerlijke nachtrust in één van onze hotelkamers begint u uw dag goed met vers afgebakken broodjes, diverse soorten zoet- en hartig beleg, fruitsalade, yoghurt en warme gerechten zoals gebakken ei of omelet. U bent ook welkom wanneer u niet bij ons overnacht! 

Naast de à la carte lunch kunt u van maandag tot en met zaterdag ook dagelijks tussen 12 en 14 uur aanschuiven bij ons Live-Cooking Lunchbuffet! Lunch heerlijk buiten de deur en proef diverse gerechten die vers voor u worden bereid door onze Live Cooking kok!

Restaurant Groen & Bar/Brasserie

Lunch à la carte

Uit lunchen in Groningen? Geniet van een ontspannen pauzemoment. Bij ons kunt u terecht voor een variatie van smakelijke lunchgerechten. Zo kunt u kiezen voor één van onze rijk gevulde salades, warme lunchgerechten en belegde broodjes. 

Uit eten in Groningen

Diner à la carte

Tijdens uw verblijf in ons hotel doen wij er alles aan u een vriendelijke service met verrassende invulling te bieden. Zo kunt u iedere dag van 17.00 tot 21.30 uur gerechten bestellen van de à la carte menukaart en genieten van een heerlijk diner. Ook wanneer u niet in het hotel verblijft bent u van harte welkom!