Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Pinksteren bij Van der Valk

Pinksterbrunch of Pinksterlunch!

Nog geen plannen gemaakt voor Pinksteren? Kom dan uitgebreid brunchen op eerste pinksterdag of heerlijk lunchen op tweede pinksterdag! Zo hoeft u niet één gerecht te kiezen maar kunt u vanalles wat proeven, heerlijk toch!?

Restaurant à la carte

Restaurant Groen

Uit eten in Groningen? Schuif iedere dag tussen 17.00 uur en 22.00 uur aan en geniet van smaakvolle à la carte dinergerechten in Restaurant Groen. De keukenbrigade werkt met duurzame en streekgebonden ingrediënten.

Neem plaats in onze Bar/Brasserie voor zakelijke afspraken, een koffie- of theeafspraak of voor een borrel, biertje of cocktail. Verder kunt u in Bar/Brasserie de Wit niet alleen genieten van een heerlijk à la carte ontbijt, maar ook van een lunch of diner.

3-gangen diner voor 39,50

Arrangement diner

Uit eten in Groningen voor een vaste prijs? Geniet van ons arrangement 3-gangendiner voor 39,50! U bent dagelijks van harte welkom tussen 17.00 en 22.00 uur.

Live-Cooking Lunchbuffet

Ma t/m za tussen 12 en 14 uur

Onbeperkt genieten van uw lunch? Van maandag tot en met zaterdag bent u tussen 12.00 en 14.00 uur van harte welkom om gebruik te maken van ons Live-Cooking Lunchbuffet, waarbij u ook kunt genieten van gerechten die live voor u bereid worden!

Live-Cooking Zondagsbrunch

Gezellig brunchen op zondag

Kom op zondag genieten van onze smaakvolle en vooral feestelijke Live-Cooking Zondagsbrunch. De ideale start van de zondag, waarbij u kunt genieten van heerlijke Live-Cooking gerechten. Iedere zondag bent u van harte welkom in Restaurant Groen van 12.30 uur tot circa 15:00 uur voor de lekkerste brunch van Groningen.

Bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk geniet u 7 dagen per week van ons Live-Cooking ontbijtbuffet. Na een heerlijke nachtrust in één van onze hotelkamers begint u uw dag goed met vers afgebakken broodjes, diverse soorten zoet- en hartig beleg, fruitsalade, yoghurt en warme gerechten zoals gebakken ei of omelet. U bent ook welkom wanneer u niet bij ons overnacht! 

Restaurant Groen & Bar/Brasserie

Lunch à la carte

Uit lunchen in Groningen? Geniet van een ontspannen pauzemoment. Bij ons kunt u terecht voor een variatie van smakelijke lunchgerechten. Zo kunt u kiezen voor één van onze rijk gevulde salades, warme lunchgerechten en belegde broodjes. 

Uit eten in Groningen

Diner à la carte

Tijdens uw verblijf in ons hotel doen wij er alles aan u een vriendelijke service met verrassende invulling te bieden. Zo kunt u iedere dag van 17.00 tot 22.00 uur gerechten bestellen van de à la carte menukaart en genieten van een heerlijk diner. Ook wanneer u niet in het hotel verblijft bent u van harte welkom!