Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Heerlijk brunchen of lunchen

Vier Pinksteren bij Van der Valk!

Heeft u al plannen gemaakt voor Pinksteren? Op zondag 19 mei en maandag 20 mei is het weer tijd voor onze gezellige Pinksterlunch of Pinksterbrunch. Schuif gezellig aan, ook als u niet bij ons overnacht!

Neem plaats in onze Bar/Brasserie voor zakelijke afspraken, een koffie- of theeafspraak of voor een borrel, biertje of cocktail. Verder kunt u in Bar/Brasserie de Wit niet alleen genieten van een heerlijk à la carte ontbijt, maar ook van een lunch of diner.

Restaurant à la carte

Restaurant Groen

Uit eten in Groningen? Schuif iedere dag tussen 17.00 uur en 22.00 uur aan en geniet van smaakvolle à la carte dinergerechten in Restaurant Groen. De keukenbrigade werkt met duurzame en streekgebonden ingrediënten.

drie gangen voor 39,50

3-gangen diner

Uit eten in Groningen voor een vaste prijs? Geniet van ons 3-gangendiner voor 39,50! U bent dagelijks van harte welkom tussen 17.00 en 22.00 uur.

Live-Cooking Lunchbuffet

Ma t/m za tussen 12 en 14 uur

Onbeperkt genieten van uw lunch? Van maandag tot en met zaterdag bent u tussen 12.00 en 14.00 uur van harte welkom om gebruik te maken van ons Live-Cooking Lunchbuffet, waarbij u ook kunt genieten van gerechten die live voor u bereid worden!

Live-Cooking Zondagsbrunch

Gezellig brunchen op zondag

Kom op zondag genieten van onze smaakvolle en vooral feestelijke Live-Cooking Zondagsbrunch. De ideale start van de zondag, waarbij u kunt genieten van heerlijke Live-Cooking gerechten. Iedere zondag bent u van harte welkom in Restaurant Groen van 12.30 uur tot circa 15:00 uur voor de lekkerste brunch van Groningen.

Bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk geniet u 7 dagen per week van ons Live-Cooking ontbijtbuffet. Na een heerlijke nachtrust in één van onze hotelkamers begint u uw dag goed met vers afgebakken broodjes, diverse soorten zoet- en hartig beleg, fruitsalade, yoghurt en warme gerechten zoals gebakken ei of omelet. U bent ook welkom wanneer u niet bij ons overnacht! 

Restaurant Groen & Bar/Brasserie

Lunch à la carte

Uit lunchen in Groningen? Geniet van een ontspannen pauzemoment. Bij ons kunt u terecht voor een variatie van smakelijke lunchgerechten. Zo kunt u kiezen voor één van onze rijk gevulde salades, warme lunchgerechten en belegde broodjes. 

Uit eten in Groningen

Diner à la carte

Tijdens uw verblijf in ons hotel doen wij er alles aan u een vriendelijke service met verrassende invulling te bieden. Zo kunt u iedere dag van 17.00 tot 22.00 uur gerechten bestellen van de à la carte menukaart en genieten van een heerlijk diner. Ook wanneer u niet in het hotel verblijft bent u van harte welkom!