Vier de Kerst bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk

Waar viert u de kerstdagen? Lekker knus thuis of bij het sfeervol aangeklede Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk! Met onze feestelijke brunches, buffetten en diners maken we er ieder jaar weer een geweldige belevenis van voor jong en oud. En niemand hoeft zich druk te maken over de boodschappen, aankleding of afwas; dat doen wij! Uit eten met kerst bij Van der Valk Groningen-Hoogkerk staat garant voor gezelligheid, diversiteit en lekker eten. 

UIT ETEN MET KERST

In de laatste maand van het jaar wordt ons hotel in kerstsfeer gebracht. Gezellig lampjes, Kerstbomen en versiering zorgen ervoor dat uit eten met kerst in ons restaurant een feest is. De keukenbrigade heeft met veel zorg heerlijke gerechten samengesteld voor de brunches, buffetten en het à la carte diner. Voor ieder wat wils; vlees, vis, vegetarisch en zelfs veganistisch. Ook aan de kleintjes is gedacht. We bieden verschillende kinderactiviteiten aan, zodat u lekker kunt tafelen en onze kleine gasten zich uitstekend vermaken!

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en boek uw gewenste buffet, diner of combineer uw diner met een overnachtig en boek ons voordelige kerstarrangement!