Vier de Kerst bij Van der Valk

Waar viert u de kerstdagen? Lekker knus thuis of bij het sfeervol aangeklede Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk! Met onze feestelijke brunches, buffetten en diners maken we er ieder jaar weer een geweldige belevenis van voor jong en oud. En niemand hoeft zich druk te maken over de boodschappen, aankleding of afwas; dat doen wij! Uit eten met Kerst bij Van der Valk Groningen-Hoogkerk staat garant voor gezelligheid, diversiteit en lekker eten. 

In de laatste maand van het jaar wordt ons hotel in kerstsfeer gebracht. Gezellig lampjes, kerstbomen en versiering zorgen ervoor dat uit eten met Kerst in ons restaurant een feest is. De keukenbrigade heeft met veel zorg heerlijke gerechten samengesteld voor de brunches, buffetten en het à la carte diner. Voor ieder wat wils; vlees, vis, vegetarisch en zelfs veganistisch. Ook aan de kleintjes is gedacht. We bieden verschillende kinderactiviteiten aan, zodat u lekker kunt tafelen en onze kleine gasten zich uitstekend vermaken!

Bekijk de verschillende mogelijkheden en boek uw gewenste buffet, diner of combineer uw diner met een overnachtig en boek ons voordelige kerstarrangement!

UIT ETEN MET DE KERSTDAGEN

Buiten onze kerstactiviteiten om, kunt u ook nog bij ons ontbijten, lunchen en dineren. Wij hebben hiervoor aangepaste openingstijden en een aangepast aanbod:

  • Op zondag 24 december kunt u alvast gezellig bij ons kerstbrunchen. De brunch begint om 12.30 uur en eindigd om 15.00 uur. De invulling van deze kerstbrunch is hetzelfde als de kerstbrunch op 25 en 26 december.
  • Tijdens de kerstdagen (25 en 26 december) serveren wij ons ontbijt van 8.00 uur tot 10.00 uur.
  • Lunchen tijdens eerste en tweede kerstdag in onze brasserie is mogelijk tussen 12.00 uur en 16.00 uur. Voor deze lunch is reserveren helaas niet mogelijk. Let op: voor de kerstdagen hebben wij een speciale lunch menukaart. U kunt hier kiezen uit 3 verschillende gerechten.
  • Op zondag 24 december (kerstavond) kunt u gezellig bij ons à la carte dineren, van onze normale menukaart. U kunt hier een tafeltje reserveren tot 20.00 uur. 

 

Kerstarrangement

Samen genieten van heerlijk eten, drinken en een comfortabele overnachting. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtubuffet voor u klaar. Beleef het ultieme kerstgevoel bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk en boek het kerstarrangement!

Boek het kerstarrangement