Vier kerst bij Van der Valk Groningen - Hoogkerk

Houd deze pagina goed in de gaten voor de exclusieve kerstspecials van 2024 en zijn te boeken vanaf 1 september 2024. 

Op zoek naar een unieke en onvergetelijke manier om kerst te vieren? Geniet van een geweldige ervaring bij Van der Valk Groningen - Hoogkerk. 

Dit jaar bieden wij drie fantastische opties aan voor Kerst. Geniet van een heerlijke kerstbrunch, kerstbuffet of een luxe kerstdiner. Klik op de links voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden. 

Overnachten tijdens kerst

Wilt u graag erop uit tijdens kerst? Boek uw verblijf bij Van der Valk Groningen - Hoogkerk en geniet van een luxe overnachting. Bekijk hier onze hotelkamers. Na een gezellige dag in Groningen en omgeving kunnen jullie heerlijk ontspannen en uitrusten in het hotel.

Uiteten tijdens kerst

Bij ons kunt u op een feestelijke manier samen met uw geliefden kerst vieren. Ontdek na een uitgebreid ontbijt Groningen en omgeving en geniet van wat quality time. Neem na een gezellige dag plaats in ons restaurant, waar onze chef-koks de meest verrukkelijke kerstgerechten bereiden, en ontdek onze uitgebreide menukaart. Wilt u na een culinair gerecht nog even na borrelen of een drankje drinken? Neem plaats in onze sfeervolle brasserie en sluit je avond hier feestelijk af.

De perfecte uitvalbasis voor kerst

Kerst vieren bij Van der Valk Groningen - Hoogkerk biedt niet alleen de kans om de band met elkaar te versterken, maar ook om te genieten van al het moois wat Groningen en omgeving te bieden heeft. Van gezellige winkeltjes tot musea en leuke activiteiten!