Feestdagen

Vier de Kerst bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk

De Kerstdagen vier je samen met familie, vrienden of geliefden. Lekker knus thuis of bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk! Met onze feestelijke brunches, buffetten en diners maken we er ieder jaar weer een geweldige belevenis van voor jong en oud. En niemand hoeft zich druk te maken over de boodschappen, aankleding of afwas; dat doen wij! Uit eten met Kerst bij Van der Valk Groningen-Hoogkerk staat garant voor gezelligheid, diversiteit en lekker eten. 

UIT ETEN MET KERST

In de laatste maand van het jaar wordt ons hotel in Kerstsfeer gebracht. Gezellig lampjes, Kerstbomen en versiering zorgen ervoor dat uit eten met Kerst in ons restaurant een feest is. De keukenbrigade heeft met veel zorg heerlijke gerechten samengesteld voor de brunches, buffetten en het à la carte diner. Voor ieder wat wils; vlees, vis, vegetarisch en zelfs veganistisch. Ook aan de kleintjes is gedacht. Naast een speciaal kinderbuffet, bieden we ook verschillende activiteiten aan, zodat u lekker kunt tafelen en aan de kleintjes geen kind heeft.

KERSTARRANGEMENTEN

Wilt u langer in De kop van Drenthe verblijven met de feestdagen? Boek dan één van onze (Kerst)arrangementen. U kunt dan de gezellige stad Groningen ontdekken, op vijf minuten afstand van ons hotel. Of lekker er op uit gaan in het natuurgebied de Onlanden en de Drentse bossen. Het Vier de Kerstarrangement is inclusief een Kerst à la carte diner of Kerstbuffet. Zo combineert u cultuur, natuur en lekker uit eten met Kerst. 

RESERVEREN

Heeft u zin gekregen om alvast een reservering te maken voor de feestdagen? En wilt u uit eten met Kerst in Groningen combineren met een uitstapje in de Kop van Drenthe? Bekijk dan onze verschillende mogelijkheden. Heeft u nog vragen? Dan staan wij u graag te woord via telefoonnummer 050 820 0510 of info@hoogkerk.valk.com.