Op het menu

High Tea bij Van der Valk Groningen-Hoogkerk

Iets te vieren? Een afspraak met collega’s, vrienden of familie? Combineer het met een gezellige High Tea in de bar/brasserie, ons restaurant of één van de zalen.

Wij heten u van harte welkom met een welkomstdrankje. Op een etagère presenteren wij verschillende lekkernijen, zoals onder andere: brownie, macarons, mini bavaroise gebakje, hartige wrap, broodjes en warme hapjes.

Voor de kinderen hebben we ‘Kleintje High Tea’, bestaande uit: een spiesje van marshmallow, glaasje mini smarties, mini donut, mini koffiebroodje, pancakes met poedersuiker, flesje fris en een kinderijsje.

De High Tea heeft een tijdsduur van maximaal 2 uur. In deze tijd serveren wij u onbeperkt diverse soorten thee, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor koffie.

Overige dranken worden op basis van nacalculatie doorberekend.

Volwassenen: € 19,50 per persoon
Kind t/m 11 jaar: € 10,00 per kind 
Kind t/m 3 jaar: gratis

* Op feestdagen gelden andere tarieven.

Reserveringen zijn op aanvraag. Klik hier om een tafel te reserveren. In verband met de COVID-19 maatregelen is het voorlopig alleen mogelijk telefonisch een reservering te maken voor de High Tea. U kunt reserveren via +31 (0)50-82 00 510.

Vanaf 2 personen serveren we een High Tea in ons restaurant of brasserie en vanaf 20 volwassenen is het mogelijk om de High Tea voor u en uw gasten in een aparte zaal te serveren. Hiervoor berekenen we een toeslag van € 1,50 p.p.