KINDVRIENDELIJK RESTAURANT IN GRONINGEN

Kinderen zijn meer dan welkom bij Van der Valk! Op de begane grond hebben wij een speciale kinderhoek ingericht. Buiten de kinderhoek is er ook een apart kindertoilet evenals een verschoonmogelijkheid voor de allerkleinsten. Voor aan tafel hebben wij vanzelfsprekend voldoende kinderstoelen, kleurplaten & kleurpotloden beschikbaar. Bij het inleveren van een ingekleurde kleurplaat bij onze receptie ontvangen de kinderen ook nog eens een leuke verrassing!

KINDERMENU

Op onze kindermenukaart met seizoen kleurplaat staan diverse kindergerechten die zeker weten in de smaak vallen bij onze kleinste gasten. Zo kunt u denken aan poffertjes, een kinderplate met friet en kibbeling, kroket of frikandel met uiteraard een kinderijsje na.

Kindermenu

BEREIKBAARHEID

Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk is centraal gelegen aan de A7 nabij de stad Groningen. Op ons parkeerterrein kunt u gratis uw auto parkeren en er zijn laadpalen voor elektrische auto’s aanwezig. Zo kunt u uw reis naar huis na een gezellig diner op een prettige manier weer vervolgen. Een ideale optie wanneer u wilt uit eten met kinderen in Groningen.