ONTBIJTEN IN GRONINGEN

Op eerste en tweede Paasdag (zondag 31 maart en maandag 1 april) is het helaas niet mogelijk voor niet-hotelgasten om aan te schuiven bij ons Live-Cooking ontbijtbuffet. Ook is het niet mogelijk om à la carte te ontbijten in onze brasserie. Onze excuses voor het ongemak.

ONTBIJTBUFFET VAN DER VALK

Een goed ontbijt is het beste begin van de dag, toch? Dat vinden wij wel! In het restaurant van Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk kunt u 7 dagen per week genieten van een uitgebreid ontbijt.

Op ons Live-Cooking ontbijtbuffet heeft u voldoende keuze aan vers afgebakken broodjes, yoghurt, kwark, smakelijke warme Engelse gerechten en fruit(salade). Voor het beleggen van uw broodje bieden wij keuze uit diverse soorten zoet- en hartig beleg. U kunt hierbij denken aan verschillende soorten kaas- en vleeswaren, maar ook zoet beleg zoals aardbeienjam en hagelslag mogen natuurlijk niet ontbreken. Naast een rijke keuze aan etenswaren serveren wij ook dranken die bij het ontbijtbuffet zijn inbegrepen zoals thee, koffie, melk, karnemelk, verse jus d’orange en smoothies.

LIVE-COOKING ONTBIJTBUFFET

Naast de reguliere items op het ontbijtbuffet, kunt u ook genieten van gerechten die live worden bereid door onze Live-Cooking Van der Valk chef-koks. Uiteraard kunt u zelf uw bestelling met daarbij de gewenste bereidingsmethode aangeven. Ook denken onze koks graag met u mee! Heeft u zin in een gebakken ei of een omelet met verse groenten?

OPENINGSTIJDEN ONTBIJTBUFFET

Ons ontbijtbuffet is geopend op:
Maandag t/m vrijdag van 06:00 - 10:00 uur
Zaterdag & zondag van 07:00 - 10:30 uur

Bij het ontbijtbuffet in het restaurant zijn honden niet toegestaan, met uitzondering van geleide-/hulphonden.

TARIEVEN ONTBIJTBUFFET

Volwassenen: € 19,50 per persoon
Kinderen t/m 11 jaar: € 12,00 per kind
Kinderen tot 3 jaar: gratis

ONTBIJT BIJ VAN DER VALK HOOGKERK VOOR NIET-HOTELGASTEN

Bent u op zoek naar een fijn restaurant voor een ontbijt in Groningen, maar overnacht u niet in ons hotel? Geen zorgen, ook zonder kamerreservering bent u van harte welkom voor ontbijt, lunch of diner! Het reserveren van een tafel voor ons ontbijtbuffet is mogelijk via onderstaande button. Voor het reserveren van een tafel voor het ontbijtbuffet vragen wij een aanbetaling ter bevestiging van de reservering.

Reserveer een tafel

BUBBELTJE ERBIJ?

Heeft u iets te vieren en wilt u proosten met een bubbel? Ook dat kan! U kunt dit bestellen bij de aanwezige bedieningsmedewerker. Echter is een glaasje bubbels niet inbegrepen bij de ontbijtprijs. Op zondag serveren wij ons Live-Cooking Brunchbuffet waarbij wel een welkomstdrankje is inbegrepen. Wanneer u ook wat langer wilt uitslapen op zondag dan is onze uitgebreide zondagsbrunch de perfecte uitkomst.

Bekijk onze brunch mogelijkheden

ROOMSERVICE ONTBIJT

Wilt u uw overnachting bij Hotel Groningen – Hoogkerk romantisch afsluiten en nog even lekker blijven liggen? Reserveer dan een roomservice ontbijt en wij bezorgen uw ontbijt op bed. Voor deze extra service rekenen wij eenmalig €12,50 aan roomservice kosten bovenop de ontbijtprijs per persoon.

ONTBIJT À LA CARTE

Voor al onze niet-hotelgasten die geen gebruik willen maken van ons ontbijtbuffet bieden wij ook nog een andere optie. Op alle dagen van de week is tot 11:00 uur mogelijk gebruik te maken van ons à la carte ontbijt in Bar/Brasserie de Wit. Wat dacht u van twee croissantjes met ham en kaas, of een rustieke bol gezond met een vers kopje koffie? U bent van harte welkom. Reserveren is niet nodig, maar heeft wel onze voorkeur. Vol = vol.

In ons restaurant zijn honden niet toegestaan, met uitzondering van geleide-/hulphonden.