ONTBIJTEN IN GRONINGEN

ONS ONTBIJTBUFFET

Een goed ontbijt is het beste begin van de dag, toch? Dat vinden wij wel! In het restaurant van Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk kunt u 7 dagen per week genieten van een uitgebreid ontbijt. Veilig en vertrouwd door passende corona maatregelen.  

Op ons ontbijtbuffet heeft u voldoende keuze aan vers afgebakken broodjes, yoghurt, kwark, smakelijke warme Engelse gerechten en fruit(salade). Voor het beleggen van uw broodje bieden wij keuze uit diverse soorten zoet- en hartig beleg. U kunt hierbij denken aan verschillende soorten kaas- en vleeswaren, maar ook zoet beleg zoals aardbeienjam en hagelslag mogen natuurlijk niet ontbreken. Naast een rijke keuze aan etenswaren serveren wij ook dranken die bij het ontbijtbuffet zijn inbegrepen zoals thee, koffie, melk, karnemelk, verse jus d’orange en smoothies.

Heeft u iets te vieren en wilt u proosten met een bubbel? Ook dat kan! U kunt dit bestellen bij de aanwezige bedieningsmedewerker. Echter is een glaasje bubbels niet inbegrepen bij de ontbijtprijs. Op zondag serveren wij ons brunchbuffet waarbij wel een welkomstdrankje is inbegrepen. Wanneer u ook wat langer wilt uitslapen op zondag dan is onze uitgebreide zondagsbrunch de perfecte uitkomst.

Bekijk onze brunch mogelijkheden

OPENINGSTIJDEN ONTBIJTBUFFET

Ons ontbijtbuffet wordt maandag t/m vrijdag van 06:30 – 10:00 uur geserveerd en op zaterdag en zondag van 07:00 tot 10:30 uur.

Bij het ontbijtbuffet in het restaurant zijn honden niet toegestaan, met uitzondering van geleide-/hulphonden.

TARIEVEN ONTBIJTBUFFET

Volwassenen: € 16,00 per persoon
Kinderen t/m 11 jaar: € 10,50 per kind
Kinderen tot 3 jaar: gratis

ROOMSERVICE ONTBIJT

Wilt u uw overnachting bij Hotel Groningen – Hoogkerk romantisch afsluiten en nog even lekker blijven liggen? Reserveer dan een roomservice ontbijt en wij bezorgen uw ontbijt op bed. Voor deze extra service rekenen wij eenmalig € 10,00 aan roomservice kosten bovenop de ontbijtprijs per persoon.

ONTBIJT BIJ VAN DER VALK HOOGKERK VOOR NIET-HOTELGASTEN

Bent u op zoek naar een fijn restaurant voor een ontbijt in Groningen, maar overnacht u niet in ons hotel? Geen zorgen, ook zonder kamerreservering bent u van harte welkom! Neem contact op met onze receptie voor het maken van een reservering en ontdek na uw ontbijt Groningen en bezoek bezienswaardigheden.

Reserveer een tafel

ONTBIJT À LA CARTE

Voor al onze niet-hotelgasten die geen gebruik willen maken van ons ontbijtbuffet bieden wij ook nog een andere optie. Op alle dagen van de week is tot 11:00 uur mogelijk gebruik te maken van ons à la carte ontbijt in Bar/Brasserie de Wit. Wat dacht u van twee croissantjes met ham en kaas, of een rustieke bol gezond met een vers kopje koffie? U bent van harte welkom. Reserveren is niet nodig, maar heeft wel onze voorkeur. Vol = vol.

In ons restaurant zijn honden niet toegestaan, met uitzondering van geleide-/hulphonden.