Hotel met zonnig (lounge)terras in Groningen

Tijdens eerste zonnestralen in de lente, de warme zomerdagen en de kleurrijke herfstdagen is het natuurlijk heerlijk om zo veel mogelijk buiten te zijn! Het terras van Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk leent zich uitstekend om te genieten van het buitenleven. Op ons terras, zit u temidden van de natuur. Kom tot rust na een heerlijke fietstocht op een gehuurde fiets of E-bike en geniet van de zon op onze loungebanken. U kunt kiezen voor een koud verfrissend drankje, een à la carte lunch, diner of uitgebreid borrelen. Belangrijk om te weten is dat ons terras een rookvrije zone is.

CULINAIR GENIETEN OP TERRAS IN GRONINGEN

Op onze Bar/Brasseriekaart staan verschillende soorten koude en warme dranken, met of zonder alcohol. Verder kunt u kiezen uit heerlijke borrelhapjes, zoete lekkernijen of à la carte gerechten als lunch. Op de menukaart van Restaurant Groen treft u diverse soorten culinaire gerechten aan, met daarbij voor ieder wat wils. Zo kunt u naast vis- en vleesgerechten ook kiezen voor vegetarische en veganistische gerechten. Heeft u een allergie of dieetwens? Geef dit dan gerust aan ons door, wij houden hier graag rekening mee.

Ook wanneer u niet in ons hotel verblijft bent u van harte welkom op ons terras! Klinkt een heerlijk kopje koffie of thee met appeltaart als tussenstop van uw wandelroute niet als muziek in de horen? Wij verwelkomen u graag! 

Bekijk onze menukaart

RESERVEREN

Helaas is het niet mogelijk om uw tafel of loungebank op ons terras te reserveren. Bij aankomst in ons hotel kijken wij graag samen met u naar een beschikbaar plekje op ons terras. Wilt u verzekerd zijn van een tafel voor een kopje koffie met gebak, lunch, diner of borrel? Reserveer dan een tafel in ons Restaurant (of Brasserie) Groen in Groningen zodat wij u niet hoeven teleur te stellen.

Reserveer een tafel in het restaurant