Feestdagen

Uit eten met Moederdag bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk

Op de tweede zondag van mei is het weer zover, Moederdag! Verras jij je moeder met een gezellig weekendje weg of een high tea in een restaurant voor Moederdag? Bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk kunt u uw moeder, vrouw of vriendin volledig in het zonnetje zetten! Wat dacht u van een uitgebreid ontbijt, lunch, high tea of diner in ons restaurant of op het terras? Wanneer u uit eten wilt met Moederdag dan bent u bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk aan het juiste adres!

OVERNACHTEN TIJDENS MOEDERDAG

Combineer uw bezoek aan Hotel Groningen – Hoogkerk met een stadswandeling, shopsessie of wandeltocht door natuurgebied De Onlanden en overnacht bij ons in het hotel! Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk beschikt over verschillende soorten kamers. Wilt u ontspannen in uw kamer en genieten van een whirlpool, sauna en dubbele inloop- regendouche? Reserveer dan onze Wellness Suite White of Black! Gedurende de dag kunt u in ons Restaurant en Bar/Brasserie terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch, diner of borrel. Bij mooi weer verwelkomen wij u graag op ons terras waar u heerlijk kunt loungen onder het genot van een ijskoud drankje en een borrelplank.

MOEDERDAG ARRANGEMENTEN

Wilt u uit eten met Moederdag en een overnachting in een hotel combineren? Reserveer dan één van onze voordelige arrangementen! Onze arrangementen bestaan onder andere uit één of meerdere overnachtingen, een smaakvol 3-gangen diner in ons restaurant en toegang tot ons uitgebreide ontbijtbuffet. De perfecte combinatie toch?

Bekijk onze arrangementen

MENUKAART

Bekijk alvast onze menukaart of ons speciaal Moederdag aanbod en verras uw moeder met een Moederdag cadeau. Eten bij Hotel Groningen – Hoogkerk is wat ons betreft dé perfecte afsluiting van een gezellige Moederdag!

RESERVEREN

Mogen wij u verwelkomen op Moederdag? Reserveer een tafel of boek een hotelkamer.