Uiteten met Moederdag bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk

Op de tweede zondag van mei is het weer zover, Moederdag! Verrast u uw moeder met een gezellig weekendje weg of een lekkere brunch in ons restaurant? Bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk kunt u uw moeder, vrouw of vriendin volledig in het zonnetje zetten! Wat dacht u van een uitgebreid brunchbuffet? Of ontbijt, lunch of diner in ons restaurant of op het terras? Wanneer u uiteten wilt met Moederdag dan bent u bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk aan het juiste adres!

BRUNCHEN OP MOEDERDAG

Op zondag 12 mei verwelkomen wij u en uw moeder, vrouw en/of vriendin graag bij onze Moederdagsbrunch. Bij binnenkomst krijgt u van ons een glaasje bubbels. Vanaf 12:00 uur kunt u onbeperkt genieten van verse broodjes, verschillende salades en warme vlees- en visgerechten. Uiteraard sluiten we af met een uitgeserveerd dessert. Het perfecte cadeau voor Moederdag, toch?! Daarnaast krijgen alle moeders een presentje, om ze even extra in het zonnetje te zetten!

PRIJZEN MOEDERDAGBRUNCH

Prijs volwassene: € 47,50 per persoon
Prijs kind 4 t/m 11 jaar: € 25,50 per persoon
Prijs kind 0 t/m 3 jaar: gratis

Koffie, thee, melk en vruchtensappen zijn bij het buffet inbegrepen. Ook (tap)bier, (huis)wijn en frisdranken zijn bij de brunch inbegrepen.

BETALING VOORAF

Let op: bij de reservering van onze moederdagbrunch is een volledige aanbetaling vereist. Tot 28 april 2024 kunt u de aantallen nog wijzigen of de reservering kosteloos annuleren. Na deze datum worden er geen terugbetalingen meer verwerkt.

MOEDERDAGBRUNCH RESERVEREN?

Wilt u op zondag 12 mei met uw gezelschap brunchen? Geniet bij ons van het uitgebreide Moederdagbrunchbuffet! Reserveer uw tafel op via onderstaande button. Zien wij jullie op Moederdag?

Reserveer een tafel