Feestdagen

Vier Pasen bij Van der Valk Groningen - Hoogkerk

Gezellig samen ontbijten, een mooi opgedekte tafel met lekkere gerechten tijdens de lunch en ’s avonds urenlang uitgebreid tafelen. Lekker eten hoort bij Pasen! En daar weten wij alles van. Bij Van de Valk Hotel Groningen-Hoogkerk staat genieten voorop. En culinair genieten! Een uitgebreid ontbijtbuffet, Paasbrunch of Paasdinerbuffet; genoeg te kiezen. Uit eten met Pasen bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk staat garant voor een vrolijk Paasfeest.

UIT ETEN MET PASEN

Zodra het weer wat langer licht wordt en de eerste bloemetjes uit de grond schieten, zijn onze koks al voorbereidingen aan het treffen, om de lente op tafel te presenteren. De keukenbrigade besteed veel zorg aan de gerechten voor de Paasbrunch en -buffetten. Voor ieder wat wils; vlees, vis, vegetarisch en zelfs veganistisch. Ook aan de kleintjes is gedacht. Naast een speciaal kinderbuffet, bieden we ook verschillende activiteiten aan, zodat u lekker kunt tafelen en aan de kleintjes geen kind heeft.

VOORJAARSARRANGEMENTEN

Wilt u langer in De kop van Drenthe verblijven tijdens Pasen? Boek dan één van onze (voorjaars)arrangementen. U kunt dan de gezellige stad Groningen ontdekken, op vijf minuten afstand van ons hotel. Of lekker er op uit gaan in het natuurgebied de Onlanden en de Drentse bossen. De arrangementen zijn altijd inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet en zijn desgewenst aan te vullen met een Paasbrunch of Paasbuffet. Zo combineert u cultuur, natuur en lekker uit eten met Pasen. 

Bekijk de arrangementen

RESERVEREN

Heeft u zin gekregen om alvast een reservering te maken voor de Paasdagen? En wilt u uit eten met Pasen in Groningen combineren met een uitstapje in de Kop van Drenthe? Bekijk dan onze verschillende mogelijkheden. Heeft u nog vragen? Dan staan wij u graag te woord via telefoonnummer 050 820 0510 of info@hoogkerk.valk.com.

Reserveer een tafel