Pasen

Paasbrunch bij Van der Valk Groningen - Hoogkerk

Heeft u al plannen gemaakt voor de Paasdagen? Op zowel eerste als tweede Paasdag verwelkomen wij u graag voor onze uitgebreide Paasbrunch in Restaurant Groen! Een heerlijke middag tafelen met z’n tweeën, het gezin, de gehele familie of met vrienden! Bij aanvang van de Paasbrunch verwelkomen wij u graag met een feestelijk aperitief. Hierna kunt u genieten van diverse gerechten zoals warm afgebakken broodjes, zoet- en hartig beleg, zuivelproducten en warme gerechten. Vergeet er niet een lekker drankje bij te drinken! Bij de Paasbrunch zijn dranken zoals thee, koffie, melk en vruchtensappen inbegrepen. Heeft u voorkeur voor frisdrank of een alcoholisch drankje? Ook dit behoort tot de mogelijkheden, echter zijn deze dranken niet bij de brunchprijs inbegrepen.

Heeft u zin in een wandeling na uw brunch? Breng dan een bezoek aan natuurgebied De Onlanden, gelegen nabij het hotel. Ook is het mogelijk om een fietstocht te maken naar de binnenstad! Huur een fiets met 7-versnellingen of een E-bike bij onze receptie of trek erop uit met een E-chopper. Onze receptie biedt diverse soorten wandel- en fietsroutes aan, waardoor u na de brunch een actief uitstapje kunt maken!

Reserveer een tafel

TARIEVEN

Volwassenen: €  per persoon                    
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € per kind
Kinderen 0 t/m 3 jaar: Gratis

PAASONTBIJT OF PAASDINER(BUFFET)

Heeft u al plannen gemaakt voor overdag, maar wilt u juist ’s ochtends vroeg of in de avond aan tafel genieten met familie of vrienden? Ook dat is mogelijk! In Restaurant Groen verwelkomen wij u graag voor het ontbijtbuffet of een à la carte diner. Of reserveer een tafel voor ons feestelijk Paasdinerbuffet. Heeft u een dieetwens of allergie? In dat geval vernemen wij dit graag, zodat onze keuken hiermee rekening kan houden.

Bekijk onze menukaart

PAASARRANGEMENTEN

Wilt u uw bezoek aan Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk combineren met een uitgebreide Paasbrunch en een overnachting in één van onze hotelkamers? Boek dan één van onze voordelige (Paas)arrangementen! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze (Paas)arrangementen