Feestdagen

Vier Pinksteren bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk

UIT ETEN MET PINKSTEREN

Heeft u al plannen gemaakt voor Pinksteren? Met de hele familie een weekendje weg of uit eten op tweede Pinksterdag? Bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk verwelkomen wij u graag voor een pinksterontbijt, brunch, lunch of diner.

In restaurant Groen kunt u tijdens Pinksteren onder andere genieten van ons uitgebreide ontbijtbuffet. Zo hoeft u bij ons ontbijtbuffet niet te kiezen uit één gerecht van de menukaart, maar kunt u van alles wat proeven. Op ons buffet treft u vers afgebakken broodjes, hartig- en zoet beleg en diverse soorten warme gerechten aan, speciaal voor u bereid.

Reserveer een tafel voor het Pinksterontbijt

WEEKENDJE WEG TIJDENS PINKSTEREN

Wilt u met uw partner of het gezin er even tussenuit tijdens Pinksteren? Bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk kunt u optimaal genieten van het vroege voorjaar! Zo combineert u uw verblijf in Hotel Groningen – Hoogkerk gemakkelijk met een bezoek aan de stad Groningen en een fiets- of wandeltocht door de omgeving. Dichtbij het hotel, op de grens van de provincie Groningen en Drenthe ligt natuurgebied De Onlanden, een groot gebied met ruige hooilanden en moerasbos. Na een fijne fiets- of wandeltocht in dit gebied komt u ’s avonds volledig tot rust in uw hotelkamer. Het hotel beschikt over één familiekamer met uitzicht over natuurgebied De Onlanden. In deze kamer heeft boswachter Bart diverse elementen uit De Onlanden verwerkt, wat zorgt voor een unieke ervaring tijdens uw verblijf in Hotel Groningen – Hoogkerk, op de grens tussen stad en land.

CULINAIR UIT ETEN MET PINKSTEREN

Ontdek ons Pinksteraanbod en kom met uw partner, het gele gezin, vrienden of kennissen genieten van een heerlijk ontbijt, brunch, lunch of diner bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk. Ieder jaar kijken wij naar de mogelijkheden om u een ontspannend, gezellig en culinair uitstapje te bieden tijdens Pinksteren. Zo kunt u op eerste en tweede Pinksterdag bij ons een tafel reserveren, maar uiteraard kunt u ook uit eten na Pinksteren en genieten van ons live-cooking lunch- of brunchbuffet wat dagelijks wordt geserveerd.

Reserveer een tafel voor de Pinksterbrunch

ARRANGEMENTEN

Wilt u uit eten met Pinksteren en een nachtje weg? Ontdek onze arrangementen en profiteer van hoge kortingen!

Bekijk onze (Pinkster)arrangementen