Feestdagen

Uit eten op Valentijnsdag

Op 14 februari wordt de liefde gevierd! Verrast u uw geliefde met een heerlijk diner of een romantische overnachting? Bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk verwelkomen wij en uw partner graag in ons restaurant voor een sfeervol Valentijnsdiner. Zo kunt u uiteten met Valentijn aan een mooi opgedekte tafel en serveren wij u een smakelijk 3-gangen diner die te combineren is met de lekkerste wijnen vanaf onze menukaart. Het Valentijnsmenu zullen wij voorafgaand Valentijnsdag met u delen op deze pagina. Proost samen met uw Valentijn op de dag van de liefde en geniet van quality time samen! ❤

Reserveer een tafel voor uiteten op Valentijnsdag

VALENTIJNARRANGEMENTEN

Wilt u tijdens de meest romantische dag van het jaar uw geliefde even extra in het zonnetje zetten? Zodat u uiteten op Valentijnsdag kunt combineren met een luxe overnachting? Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk biedt diverse soorten arrangementen die perfect aansluiten bij het vieren van Valentijnsdag! Zo kunt u kiezen uit een 3-daags of 4-daags arrangement waarbij u overnacht in een comfort kamer en kunt genieten van een heerlijk 3-gangen keuzediner. De volgende ochtend begint u uw dag relaxed met ons uitgebreide ontbijtbuffet.

Verwen uw Valentijn met een weekendje weg en bekijk onze arrangementen

VIER VALENTIJN OP EEN ANDERE DAG

Geen tijd voor een leuk uitstapje of uit eten op Valentijnsdag? Groningen biedt voldoende mogelijkheden om toch uw geliefde te verrassen! Zo kunt u de omgeving ontdekken per fiets of huurt u gemakkelijk via internet één van onze E-Choppers als u op zoek bent naar een wat exclusiever vervoersmiddel! Na een dag vol indrukken komt u volledig tot rust in één van onze hotelkamers. Wilt u overnachten in ultieme luxe? Boek dan één van onze (Wellness) suites en geniet van faciliteiten zoals een dubbele regendouche, bubbelbad, sauna en kingsize bed.

Bekijk onze (Wellness) Suites