Valentijnsdag bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk

Op 14 februari wordt de liefde gevierd! Verrast u uw geliefde met een heerlijk diner of een romantische overnachting? Bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk verwelkomen wij u en uw partner graag in ons restaurant voor een sfeervol Valentijnsdiner. Of maakt u er een romantisch nachtje weg van? Bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is het allemaal mogelijk. Proost samen met uw Valentijn op de dag van de liefde en geniet van quality time samen! ❤

Valentijnsdiner in Groningen-Hoogkerk

Bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk kunt u op 14 februari samen met uw geliefde genieten van een heerlijk, romantisch Valentijnsdiner. Zo kunt u uiteten met uw Valentijn aan een mooi opgedekte tafel en serveren wij bij binnenkomst een bubbel. Vervolgens kunt u genieten van een smakelijk valentijnsmenu, speciaal voor u samengesteld! Een heerlijke proeverij van voorgerechten, een verrassend hoofdgerecht met als nagerecht een grand dessert! Voor het reserveren van een tafel op Valentijnsdag, klik op onderstaande button.

Tafel reserveren Valentijnsdiner

Prijzen Valentijnsdiner

De prijs van het Valentijnsdiner bij Van der Valk is als volgt:
Volwassenen: € 39,50 per persoon

Romantisch nachtje weg? Boek het Valentijnsarrangement

Wilt u tijdens de meest romantische dag van het jaar uw geliefde even extra in het zonnetje zetten? Combineer dan het Valentijnsdiner met ons Valentijnsarrangement. Kom romantish overnachten bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk. De ochtend daarna genieten van een uitgebreid ontbijt met Live-Cooking, om het romantische nachtje weg af te sluiten. De manier om uw Valentijn te verwennen, toch?! 

Bekijk het Valentijnsarrangement

Uit eten met Valentijn

Ook zonder hotelovernachting bent u welkom bij het Valentijnsdiner van Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk. Schuif samen met uw partner gezellig aan in ons restaurant en geniet van het Valentijnsmenu.