Hotel vlakbij Airport Eelde

Op zoek naar een comfortabel hotel in de buurt van Groningen Airport Eelde? Dan is Van der Valk hotel Groningen-Hoogkerk de perfecte optie voor u! Geniet van uw overnachting bij Van der Valk voordat uw vakantie begint. Of komt u laat terug van uw vakantie en moet u nog ver rijden? Een overnachting bij Hotel Groningen-Hoogkerk is dan echt een aanrader! Sluit uw vakantie heerlijk af met een overnachting en uitgebreid ontbijt voordat u weer naar huis gaat.

Hotel Groningen-Hoogkerk vlakbij Groningen Airport Eelde

Ons hotel is gelegen op slechts 15 minuten rijden van Groningen Airport Eelde en biedt alles wat u nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Onze ruime kamers zijn voorzien van luxe bedden, airconditioning, gratis wifi en een flatscreen-tv.

Daarnaast kunt u in ons hotel genieten van heerlijk eten en drinken, in ons restaurant en onze bar. Een heerlijke start of juist afsluiting van uw vakantie! Of u zin heeft in een uitgebreid ontbijtbuffet, een lekkere lunch of een heerlijk diner, bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk bent u aan het juiste adres.

Overnachten vlakbij vliegveld Groningen

Vliegt u vanaf Eelde naar uw vakantiebestemming (en vice versa), maar moet u van ver komen? Een overnachting in de buurt van vliegveld Eelde is dan een uitkomst! Boek uw verblijf bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk en geniet van een comfortabel en ontspannen verblijf vlakbij het vliegveld!

Overnachting boeken? Bekijk hier de kamertypes!