Hotel TT Assen

TT Assen, dé bestemming voor liefhebbers van motorsport en adrenaline! In het weekend van 28 tot 30 juni 2024 is het weer zover: Motul TT Assen. Bij TT Assen draait alles om spanning, snelheid en onvergetelijke ervaringen op het legendarische TT Circuit Assen. En wat is een betere manier om dit alles te beleven dan door te overnachten bij het Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk?

BEREIKBAARHEID

Gelegen op een kleine afstand van TT Assen, biedt Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk de perfecte uitvalsbasis voor uw motorsportavontuur. Of u nu een gepassioneerde fan bent die de MotoGP-races wil bijwonen of gewoon op zoek bent naar een opwindend weekendje weg, ons hotel verwelkomt u met open armen.

Met gemakkelijke toegang per auto of openbaar vervoer kunt u moeiteloos het circuit bereiken en genieten van alle actie en opwinding die TT Assen te bieden heeft. Bovendien bevinden we ons naast P+R Hoogkerk, waardoor u zonder gedoe kunt parkeren en direct kunt beginnen aan uw motorsportavontuur.

COMFORT EN ONTSPANNING

Bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk staat comfort centraal. Onze ruime en moderne kamers bieden alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf na een dag vol adrenaline op het circuit. Geniet van luxe voorzieningen, comfortabele bedden en een gastvrije sfeer die u meteen thuis doet voelen.

Wilt u even ontsnappen aan de drukte van het circuit? Dan hebben we goed nieuws! Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk ligt in de buurt van het prachtige natuurgebied De Onlanden, waar u kunt genieten van rustige wandelingen, fietsroutes en andere ontspannende activiteiten.

VAN DER VALK HOTEL GRONINGEN HOOGKERK

Kortom, bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk draait alles om comfort, gemak en een onvergetelijke ervaring tijdens uw bezoek aan TT Assen. Boek vandaag nog uw verblijf en maak uw motorsportavontuur compleet! We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Boek nu een kamer