Ontdek de Magie van Storyworld: Het Museum van Verhalen

Storyworld, een bijzonder museum dat zich volledig richt op de kunst van het vertellen van verhalen. Gelegen in het Forum Groningen, biedt Storyworld een diepgaande duik in de wereld van strips, animatie en games. Dit museum is een paradijs voor liefhebbers van grafische verhalen en biedt een fascinerende kijk achter de schermen van het creatieve proces.

Interactieve ervaring

Storyworld is niet zomaar een museum; het is een interactieve ervaring waar bezoekers niet alleen kunnen kijken, maar ook kunnen meedoen. U ontdekt hier hoe strips, animaties en games worden gemaakt, van het eerste idee tot het eindproduct. De tentoonstellingen zijn rijk aan originele tekeningen, schetsen en digitale animaties. Bovendien zijn er workshops en masterclasses waar u zelf aan de slag kunt met tekenen en animatietechnieken.

Storyworld website

Cultureel uitje

In het Forum Groningen is er altijd iets te beleven. Naast Storyworld kunt u genieten van filmvertoningen, interessante lezingen, en interactieve exposities. Het gebouw zelf is een bouwkundig meesterwerk met een prachtig dakterras dat een adembenemend uitzicht over de stad biedt. Bovendien bevindt het Groninger Museum zich op loopafstand, waar u nog meer kunst en cultuur kunt ontdekken. Een dagje Forum Groningen combineert u eenvoudig met een bezoek aan dit iconische museum!

Van der Valk Groningen-Hoogkerk: De Perfecte Uitvalsbasis

Als u verblijft in Van der Valk Groningen-Hoogkerk, is een bezoek aan Storyworld een absolute aanrader! Dit fascinerende museum in het Forum Groningen is eenvoudig te bereiken vanuit het hotel. Met een korte rit of een ontspannen fietstocht bent u zo bij de magische wereld van verhalen, strips en animatie. Perfect voor een dagje uit vol inspiratie en creativiteit!

Een Compleet Cultureel Avontuur

Kortom, een bezoek aan Storyworld in combinatie met een verblijf in Van der Valk Groningen-Hoogkerk biedt een perfecte mix van cultuur, creativiteit en comfort. Veel plezier en laat u inspireren door de magische wereld van verhalen!

Foto's Storyworld: Marleen Annema.