Schuif eerste en tweede kerstdag aan bij ons kerstdinerbuffet

HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM AAN TE SCHUIVEN BIJ ONS KERSTDINERBUFFET. ZOWEL OP EERSTE ALS OP TWEEDE KERSTDAG ZIT ONZE KERSTDINERBUFFET VOL. U KUNT NOG WEL AANSCHUIVEN BIJ HET À LA CARTE KERSTDINER.

Op eerste en tweede kerstdag heten wij u 's avonds van harte welkom voor ons kerstdinerbuffet. Wij ontvangen u om 18.00 met een glaasje bubbels (ook alcoholvrij). Aansluitend staat het showbuffet voor u klaar met een diversiteit aan koude en warme gerechten. Uiteraard sluiten wij af met een feestelijk dessertbuffet. Bij het buffet is een drankenarrangement inbegrepen met onbeperkt huiswijn, tapbier, 0.0% bier en frisdranken. Ter afsluiting serveren wij naar keuze een kopje koffie of thee. De eindtijd van het dinerbuffet is omstreeks 21.00 uur.

Kerstdinerbuffet voor kinderen

Kerstmis is een feest voor iedereen, dus ook aan de kinderen is gedacht. Speciaal voor onze jongste gasten is er een apart kinderbuffet en bieden we leuke activiteiten voor kinderen aan. Zo is het kerstdinerbuffet voor iedereen een feest.

Tarieven kerstdinerbuffet bij Groningen-Hoogkerk

Volwassenen: € 57,50 per persoon (incl. huiswijn, tapbier, 0.0% bier en frisdranken)                      
Kind 4 t/m 11 jaar: € 29,50 per kind (incl. frisdranken)
Kind 0 t/m 3 jaar: gratis

Reserveren dinerbuffet op eerste of tweede kerstdag

Reserveren voor het kerstdinerbuffet is mogelijk vanaf 4 personen. Het reserveren van een tafel voor de kerstbrunch is alleen mogelijk via onderstaande button. Het kerstdinerbuffet is te reserveren voor maximaal 13 personenOok als u niet bij ons overnacht, bent u van harte welkom!

Reserveren kerstbuffet

Heeft u (dieet)wensen of allergieën waar wij rekening mee dienen te houden? Wij verzoeken u deze wensen tot uiterlijk een week voorafgaand aan de kerstdagen telefonisch aan ons kenbaar te maken. Alvast bedankt!  

Overnachten en dineren met kerst

Wilt u er graag even tussenuit of gaat u familie bezoeken in Groningen tijdens de kerstdagen? Combineer uw verblijf in Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk met een bezoek aan ons restaurant en schuif voorafgaand (of na) een overnachting in één van onze hotelkamers aan in ons restaurant voor een feestelijk kerstdinerbuffet. Combineer uw kerstdinerbuffet met een bezoek aan de stad Groningen brengen of een leuke wandeling maken door het nabij gelegen natuurgebied ‘De Onlanden’.

Reserveer een hotelkamer