Schuif eerste en tweede kerstdag aan bij ons kerstdinerbuffet

Op eerste en tweede kerstdag heten wij u 's middags om 15.30 uur van harte welkom in Restaurant Groen voor ons kerstdinerbuffet. Wij ontvangen u met een glaasje bubbels (ook alcoholvrij). Na binnenkomst krijgt u een culinair voorgerecht geserveerd aan tafel, om samen met uw gezelschap van te genieten. Aansluitend staat het showbuffet voor u klaar met een diversiteit aan koude en warme gerechten. Ter afsluiting serveren wij u een feestelijk dessert. Ook staan er enkele zoetigheden op het buffet. Bij het buffet is een drankenarrangement inbegrepen met onbeperkt huiswijn, tapbier, 0.0% bier en frisdranken. De eindtijd van het dinerbuffet is uiterlijk 18.30 uur.

Kerstdinerbuffet voor kinderen

Kerstmis is een feest voor iedereen, dus ook aan de kinderen is gedacht! Zo kunnen onze jongste gasten kiezen uit verschillende gerechten van ons buffet, denk bijvoorbeeld aan lekkernijen en snacks. Helaas is er dit jaar geen speciaal kinderentertainment. Wel is er een leuke 3D-kleurplaat voor onze jeugdige gasten. 

Tarieven kerstdinerbuffet

Volwassenen: € 59,50 per persoon
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 31,00 per kind
Kinderen van 0 t/m 3 jaar: Gratis*

*Gelieve ook niet-betalende kinderen mee te nemen in het totale aantal gereserveerde gasten in verband met de tafelindeling.

Reserveren dinerbuffet op eerste of tweede kerstdag

Onze kerstdinerbuffet kan alleen via de website worden gereserveerd. Helaas is het niet mogelijk telefonisch of via de mail een reservering te maken voor onze kerstbrunch. Ook als u niet bij ons overnacht, bent u van harte welkom!

Heeft u (dieet)wensen of allergieën waar wij rekening mee dienen te houden? Wij verzoeken u deze wensen aan ons kenbaar te maken, door een opmerking te plaatsen bij uw reservering. Tot uiterlijk een week voorafgaand aan de kerstdagen kunt u de wensen of allergieën telefonisch aan ons doorgeven of wijzigen. Alvast bedankt! Ook als u niet bij ons overnacht, bent u van harte welkom!

We streven ernaar om aan uw verzoeken voor specifieke zitplekken te voldoen. Hoewel we ons uiterste best doen, kunnen we geen garanties of beloftes doen. Uw begrip wordt gewaardeerd.

Reserveren kerstbuffet 25 & 26 december

Betaling vooraf

Let op: bij onze kerstdinerbuffet is er een volledige aanbetaling vereist bij het maken van de reservering. Tot en met 10 december 2023 kunt u de aantallen nog wijzigen of de reservering kosteloos annuleren. Na 10 december 2023 worden er geen terugbetalingen meer verwerkt. 

Overnachten en dineren met kerst

Wilt u er graag even tussenuit of gaat u familie bezoeken in Groningen tijdens de kerstdagen? Combineer uw verblijf in Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk met een bezoek aan ons restaurant en schuif voorafgaand (of na) een overnachting in één van onze hotelkamers aan in ons restaurant voor een feestelijk kerstdinerbuffet. Combineer uw kerstdinerbuffet met een bezoek aan de stad Groningen brengen of een leuke wandeling maken door het nabij gelegen natuurgebied ‘De Onlanden’.