Kerst

Kerstbuffet

*Corona Update* Kerst vier je natuurlijk het liefste bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk! Sfeervol en gezellig, samen met familie en/of vrienden, genieten van heerlijke gerechten en elkaar. In verband met het Coronavirus is het echter (nog) niet zeker dat wij onze kerstbrunches- en buffetten kunnen organiseren zoals u dat van ons gewend bent. 

Het is dus niet (meer) mogelijk om te reserveren voor het Kerstbuffet. De reserveringen die we al verwerkt hebben, blijven vooralsnog staan. Wij hopen u z.s.m. meer duidelijkheid te kunnen geven over de mogelijkheden. De ontbijt- & lunchpakketten voor thuis zijn natuurlijk altijd een goed idee. Dank voor uw begrip! 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Op beide Kerstdagen heten wij u van harte welkom voor ons Kerstbuffet. Wij ontvangen u coronaproof van 15.30 - 18.30 uur of van 19.30 uur - 22.30 uur met een feestelijke cocktail (ook alcoholvrij). Aansluitend staat het showbuffet voor u klaar met een diversiteit aan koude en warme gerechten. Uiteraard sluiten wij af met een feestelijk dessertbuffet. Bij het buffet is een drankenarrangement inbegrepen met onbeperkt huiswijn, tapbier en frisdranken. Ter afsluiting serveren wij naar keuze een kopje koffie of thee. Bekijk binnenkort onze Kerstbrochure.

Speciaal voor onze jongste gasten is er een apart kinderbuffet en bieden we een feestelijke knutselactiviteit aan. Deze feestelijke creatie verdient thuis vast een mooi plekje! Natuurlijk ligt er ook een kleurplaat op tafel en win jij misschien nog een leuke prijs.

Prijzen

Volwassenen: € 52,50 per persoon                      
Kind 4 t/m 11 jaar: € 26,25 per kind
Kind 0 t/m 3 jaar: gratis

Reserveer een tafel.