Kerst

Kerstbuffet

Op beide Kerstdagen heten wij u van harte welkom voor ons Kerstbuffet. Wij ontvangen u van 15.30 - 18.30 uur of van 19.30 uur - 22.30 uur met een feestelijke cocktail (ook alcoholvrij). Aansluitend staat het showbuffet voor u klaar met een diversiteit aan koude en warme gerechten. Uiteraard sluiten wij af met een feestelijk dessertbuffet. Bij het buffet is een drankenarrangement inbegrepen met onbeperkt huiswijn, tapbier en frisdranken. Ter afsluiting serveren wij naar keuze een kopje koffie of thee.


VOOR ONZE KLEINE GASTEN

Speciaal voor onze jongste gasten is er een apart kinderbuffet en bieden we een feestelijke knutselactiviteit aan. Deze feestelijke creatie verdient thuis vast een mooi plekje! Natuurlijk ligt er ook een kleurplaat op tafel en win jij misschien nog een leuke prijs.

TARIEVEN KERSTBUFFET BIJ HOTEL GRONINGEN - HOOGKERK

Volwassenen: € 52,50 per persoon                      
Kind 4 t/m 11 jaar: € 26,25 per kind
Kind 0 t/m 3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

OVERNACHTEN EN BRUNCHEN IN GRONINGEN

Wilt u er graag even tussenuit of gaat u familie bezoeken in Groningen tijdens de kerstdagen? Combineer uw verblijf in Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk met een bezoek aan ons restaurant en schuif voorafgaand (of na) een overnachting in één van onze hotelkamers aan in ons restaurant voor een feestelijke kerstbrunch. Door de ligging van ons hotel is er na de kerstbrunch ook nog voldoende te beleven! Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek aan de stad Groningen brengen of een leuke wandeling maken door het nabij gelegen natuurgebied ‘De Onlanden’.

Reserveer een hotelkamer