4-gangen keuzediner met kerst bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk

Heeft u al plannen gemaakt voor kerst? Bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk kunt u zich laten verrassen door de ruime keuze aan culinaire gerechten en hoeft u zich geen zorgen te maken over de boodschappen, voorbereidingen en het dekken van de tafel. Wij nemen u dit allemaal uit handen! Op 25 en 26 december bieden wij u de gelegenheid om te genieten van een overheerlijk 4-gangen kerstdiner in Restaurant Groen.

À la carte kerstdiner voor kinderen

Ook voor de kinderen hebben wij een speciaal kerst kindermenu samengesteld, waarbij kinderen keuze hebben uit drie soorten hoofdgerechten. Uiteraard met een kinderfantasie ijsje na, dat het kerstdiner helemaal compleet maakt. Daarnaast zijn er voor de kinderen verschillende activiteiten, zodat zij zich niet hoeven te vervelen!

Tarieven 4-gangen kerstdiner bij Groningen-Hoogkerk

De tarieven voor ons 4-gangen kerstdiner zijn als volgt:
Volwassenen: € 59,50 per persoon (dranken niet inbegrepen)              
Kindermenu t/m 11 jaar: € 32,50 per kind (dranken niet inbegrepen)

Heeft u (dieet)wensen of allergieën waar wij rekening mee dienen te houden? Wij verzoeken u deze wensen tot uiterlijk een week voorafgaand aan de kerstdagen telefonisch aan ons kenbaar te maken. Alvast bedankt!  

Menu & reserveren à la carte kerstdiner

Bent u benieuwd naar de gerechten die wij serveren tijdens kerst? De inhoud van ons 4-gangen keuzediner is bekend! Klik op onderstaande button om het 4-gangen keuzediner te bekijken. Het is niet mogelijk om minder dan 4 gangen af te nemen. U heeft keuze uit twee verschillende aanvangstijden (op basis van beschikbaarheid) en de tafel is een bepaald aantal uren voor u gereserveerd.

Kerstmenu

Komt u met 2 tot en met 6 personen bij ons kerstdineren? Dan kunt u reserveren om 17.00 uur of 20.00 uur. Reserveert u om 17.00 uur, dan is uw tafel voor u en uw gezelschap gereserveerd tot 19.45 uur. U kunt reserveren voor ons à la carte kerstdiner via onderstaande button of door contact met ons op te nemen via e-mail (info@hoogkerk.valk.com) of telefoon (050-8200510).

Komt u met een groter gezelschap van 7 t/m 18 personen? Dan kunt u een tafel reserveren tussen 17:30 uur en 19:30 uur. Wanneer u wilt reserveren voor een groep van 7 personen of groter, dan kan reserveren uitsluitend telefonisch of per e-mail. 

Reserveren kerstdiner

Combineer uw kerstdiner met een overnachting & boek het Kerstarrangement

Combineer uw kerstdiner in Groningen voordelig met een overnachting en maak gebruik van ons ‘Kerstarrangement’! Zo viert u kerst optimaal en hoeft u zich na het kerstdiner geen zorgen te maken over de terugreis naar huis na een gezellige avond met vrienden of familie. Bij het kerstarrangement is een overnachting in onze Comfort kamer inbegrepen, een 4-gangen kerstdiner en maakt u de volgende ochtend gebruik van ons uitgebreide ontbijtbuffet (van 08.00 - 10.00 uur).

Bekijk onze arrangementen