Kerst

KERSTDINER BIJ HOTEL GRONINGEN – HOOGKERK

Heeft u al plannen gemaakt voor Kerst? Bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk kunt u zich laten verrassen door de grote hoeveelheid keuze aan culinaire gerechten en hoeft u zich geen zorgen te maken over de boodschappen, voorbereidingen en het dekken van de tafel. Wij nemen u dit allemaal uit handen! Op 25 en 26 december bieden wij u de gelegenheid om te genieten van een overheerlijk 4-gangen Kerstdiner in Restaurant Groen. Ook voor de kinderen hebben wij een speciaal Kerst kindermenu samengesteld waarbij kinderen keuze hebben uit drie soorten hoofdgerechten. Uiteraard met een kinderfantasie ijsje na, wat het kerstdiner helemaal compleet maakt.

VIER KERST MET EEN KERSTDINER EN OVERNACHTING

Combineer uw kerstdiner in Groningen voordelig met een overnachting en maak gebruik van ons ‘Vier de Kerst arrangement’! Zo viert u Kerst optimaal en hoeft u zich na het Kerstdiner geen zorgen te maken over de terugreis naar huis na een gezellige avond met vrienden of familie. Bij het ‘Vier de Kerst arrangement’ is een overnachting in onze Comfort kamer inbegrepen, een 4-gangen Kerstdiner en maakt u de volgende ochtend gebruik van ons uitgebreide ontbijtbuffet.

Bekijk onze arrangementen


MEER INFORMATIE & RESERVEREN

Bent u benieuwd naar de gerechten die wij serveren tijdens Kerst? Bekijk dan ons Kerstmenu! De inhoud van ons Kerstmenu treft u aan in onze Kerstbrochure. De gerechten van het Kerstmenu (en ook het kinder Kerstmenu) kunnen ook à la carte worden besteld. Een tafel reserveren is mogelijk vanaf 16.00 uur. U heeft keuze uit diverse aanvangstijden, op basis van beschikbaarheid.

Reserveer een tafel tijdens kerst

TARIEVEN 4-GANGEN KERSTDINER BIJ HOTEL GRONINGEN - HOOGKERK

De tarieven voor ons 4-gangen Kerstdiner 2021 zijn als volgt:

Volwassenen: €  52,50 per persoon                    
Kindermenu t/m 11 jaar: € 29,50 per kind