4-gangen keuzediner met kerst bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk

Let op! Het kerstdiner op eerste kerstdag (25 december) zit helaas vol! U kunt nog wel een tafel reserveren voor het kerstdiner op tweede kerstdag (26 december). Ook is het mogelijk om nog een tafel te reserveren bij ons kerstdinerbuffet.

Heeft u al plannen gemaakt voor Kerst? Bij Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk kunt u zich laten verrassen door de ruime keuze aan culinaire gerechten en hoeft u zich geen zorgen te maken over de boodschappen, voorbereidingen en het dekken van de tafel. Wij nemen u dit allemaal uit handen! Op maandag 25 december en dinsdag 26 december bieden wij u de gelegenheid om te genieten van een overheerlijk 4-gangen kerstdiner. U kunt aanschuiven bij het viergangen kerstdiner vanaf 19.00 uur in Restaurant Groen. Bent u benieuwd naar het 4-gangen keuzediner? Bekijk de menukaart hier!

4-gangen menu

À la carte kerstdiner voor kinderen

Ook aan onze kleine gasten is gedacht! Voor de kleine eters is een apart menu samengesteld met een voorgerecht en (keuze) hoofdgerecht. We sluiten uiteraard af met een feestelijk kinderdessert. Helaas is er dit jaar geen speciaal kinderentertainment. Wel is er een leuke 3D-kleurplaat voor onze jeugdige gasten.

Tarieven viergangen kerstdiner

Volwassenen: € 62,50 per persoon*
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 32,50 per kind*
Kinderen van 0 t/m 3 jaar: apart af te rekenen bij de kassa

*bovengenoemde tarieven zijn exclusief consumpties.

Reserveren à la carte kerstdiner

Het is niet mogelijk om minder dan 4 gangen af te nemen. Onze kerstbrunch kan alleen via de website worden gereserveerd. Helaas is het niet mogelijk telefonisch of via de mail een reservering te maken voor onze kerstbrunch. Ook als u niet bij ons overnacht, bent u van harte welkom!

Heeft u (dieet)wensen of allergieën waar wij rekening mee dienen te houden? Wij verzoeken u deze wensen aan ons kenbaar te maken, door een opmerking te plaatsen bij uw reservering. Tot uiterlijk een week voorafgaand aan de kerstdagen kunt u de wensen of allergieën telefonisch aan ons doorgeven of wijzigen. Alvast bedankt! Ook als u niet bij ons overnacht, bent u van harte welkom!

Vanwege de beperkte beschikbaarheid van plaatsen tijdens het viergangendiner tussen 17:30 en 19:00 uur, is het alleen mogelijk om nog reserveringen te maken na 19:00 uur. De tijden die door het systeem worden aangegeven, zijn daarbij doorslaggevend. We streven ernaar om aan uw verzoeken voor specifieke zitplekken te voldoen. Hoewel we ons uiterste best doen, kunnen we geen garanties of beloftes doen. Uw begrip wordt gewaardeerd.

Reserveren kerstdiner 25 & 26 december

Betaling vooraf

Let op: bij de reservering van onze viergangendiner is een volledige aanbetaling vereist voor volwassenen en kinderen van 4-11 jaar. Tot en met 10 december 2023 kunt u de aantallen nog wijzigen of de reservering kosteloos annuleren. Na 10 december 2023 worden er geen terugbetalingen meer verwerkt.

Het viergangendiner is exclusief consumpties en u dient deze na afloop in het restaurant of de brasserie af te rekenen. Dit geldt ook voor kinderen van 0-3 jaar: eten en consumpties kunt u na afloop betalen. 

Combineer uw kerstdiner met een overnachting

Combineer uw kerstdiner in Groningen voordelig met een overnachting en maak gebruik van ons ‘Kerstarrangement’! Zo viert u kerst optimaal en hoeft u zich na het kerstdiner geen zorgen te maken over de terugreis naar huis na een gezellige avond met vrienden of familie. Bij het kerstarrangement is een overnachting in onze Comfort kamer of Deluxe kamer (met toeslag) inbegrepen, een 4-gangen kerstdiner en maakt u de volgende ochtend gebruik van ons uitgebreide ontbijtbuffet.