Kerstbrunchbuffet bij Van der Valk Groningen-Hoogkerk

HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM AAN TE SCHUIVEN BIJ DE KERSTBRUNCH. ZOWEL OP EERSTE ALS OP TWEEDE KERSTDAG ZIT ONZE KERSTBRUNCH VOL. U KUNT NOG WEL AANSCHUIVEN BIJ HET À LA CARTE KERSTDINER.

Geniet van een gezellig samenzijn met uw gezin, familie of vriendengroep en vier Kerst met een kerstbrunchbuffet bij Van der Valk Hoogkerk! Op eerste en tweede kerstdag heten wij u vanaf 12.00 uur van harte welkom met een feestelijke cocktail. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om te proosten met een alcoholvrij welkomstdrankje. Wanneer u kiest voor de kerstbrunch kunt u genieten van allerlei soorten gerechten van ons koude en warme buffet. Ideaal wanneer u van alles wat wilt proeven en niet wilt kiezen voor één specifiek (lunch)gerecht op onze menukaart.

Uitgebreid brunchen op eerste & tweede kerstdag

Op het uitgebreide brunchbuffet staan onder andere soep, diverse broodjes, luxe beleg, verse salades, en een diversiteit aan warme en koude gerechten. Bij het kerstbrunchbuffet zijn huiswijn, tapbier, 0.0% bier, frisdrank, thee, koffie, melk en diverse vruchtensappen inbegrepen. Ter afsluiting mag het dessertbuffet natuurlijk niet ontbreken! De eindtijd van de brunch is omstreeks 15.00 uur.

Kerstbrunch voor onze kleine gasten

Uiteraard is er voor onze kleine gasten ook voldoende keuze bij onze kerstbrunch. Zo kunnen kinderen kiezen uit verschillende gerechten vanaf ons speciale kinderbuffet. Ook bieden we leuke activiteiten voor kinderen aan, zodat zij ook genoeg vertier hebben tijdens de brunch.

Tarieven kerstbrunchbuffet Groningen-Hoogkerk

Volwassenen: € 47,50 per persoon (incl. huiswijn, tapbier, 0.0% bier, frisdrank, thee, koffie, melk en diverse vruchtensappen)
Kind 4 t/m 11 jaar: € 24,50 per kind (incl. frisdrank, melk en diverse vruchtensappen)
Kind 0 t/m 3 jaar: Gratis

Kerstbrunch reserveren voor eerste of tweede kerstdag

Het reserveren van een tafel voor de kerstbrunch is alleen mogelijk via onderstaande button. De kerstbrunch is te reserveren voor maximaal 9 personenOok als u niet bij ons overnacht, bent u van harte welkom!

Reserveren kerstbrunch

Heeft u (dieet)wensen of allergieën waar wij rekening mee dienen te houden? Wij verzoeken u deze wensen tot uiterlijk een week voorafgaand aan de kerstdagen telefonisch aan ons kenbaar te maken. Alvast bedankt!  

Overnachten & brunchen in Groningen tijdens Kerst

Wilt u er graag even tussenuit of gaat u familie bezoeken in Groningen tijdens de kerstdagen? Combineer uw verblijf in Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk met een bezoek aan ons restaurant en schuif voorafgaand (of na) een overnachting in één van onze hotelkamers aan in ons restaurant voor een feestelijke kerstbrunch. Door de ligging van ons hotel is er na de kerstbrunch ook nog voldoende te beleven! Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek aan de stad Groningen brengen of een leuke wandeling maken door het nabij gelegen natuurgebied ‘De Onlanden’.

Reserveer een hotelkamer