Kerstbrunchbuffet bij Van der Valk Groningen-Hoogkerk

Geniet van een gezellig samenzijn met uw gezin, familie of vriendengroep en vier Kerst met een kerstbrunchbuffet in Restaurant Groen bij Van der Valk Hoogkerk! Op eerste en tweede kerstdag heten wij u vanaf 11.30 uur van harte welkom met een glaasje bubbels. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om te proosten met een alcoholvrije bubbel. Na binnenkomst krijgt u een culinair voorgerecht geserveerd aan tafel, om samen met uw gezelschap van te genieten. Wanneer u kiest voor de kerstbrunch kunt u van alles wat proeven en hoeft u niet te kiezen voor één specifiek (lunch)gerecht op onze menukaart!

Uitgebreid brunchen op eerste & tweede kerstdag

Op het uitgebreide brunchbuffet staan onder andere soep, diverse broodjes, luxe beleg, verse salades en een diversiteit aan warme en koude gerechten. Bij het kerstbrunchbuffet zijn huiswijn, tapbier, 0.0% bier, frisdrank, thee, koffie, melk en diverse vruchtensappen inbegrepen. Ter afsluiting krijgt u een feestelijk dessert geserveerd. Ook staan er enkele zoetigheden op het buffet. De eindtijd van de brunch is omstreeks 14.30 uur.

Tarieven kerstbrunchbuffet

Volwassenen: € 52,50 per persoon
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 27,50 per kind
Kinderen van 0 t/m 3 jaar: Gratis

Kerstbrunch voor onze kleine gasten

Kerstmis is een feest voor iedereen, dus ook aan de kinderen is gedacht! Zo kunnen onze jongste gasten kiezen uit verschillende gerechten van ons buffet, denk bijvoorbeeld aan lekkernijen en snacks. Helaas is er dit jaar geen speciaal kinderentertainment. Wel is er een leuke 3D-kleurplaat voor onze jeugdige gasten. 

Kerstbrunch reserveren voor eerste of tweede kerstdag

Onze kerstbrunch kan alleen via de website worden gereserveerd. Helaas is het niet mogelijk telefonisch of via de mail een reservering te maken voor onze kerstbrunch. Ook als u niet bij ons overnacht, bent u van harte welkom!

Heeft u (dieet)wensen of allergieën waar wij rekening mee dienen te houden? Wij verzoeken u deze wensen tot uiterlijk een week voorafgaand aan de kerstdagen telefonisch aan ons kenbaar te maken. Alvast bedankt! Ook als u niet bij ons overnacht, bent u van harte welkom!

We streven ernaar om aan uw verzoeken voor specifieke zitplekken te voldoen. Hoewel we ons uiterste best doen, kunnen we geen garanties of beloftes doen. Uw begrip wordt gewaardeerd.

Reserveren kerstbrunch 25 & 26 december

Kerstbrunchen op 24 december

Wilt u alvast in de feeststemming komen? Kom dan op zondag 24 december alvast gezellig bij ons kerstbrunchen. In Restaurant Groen staat het uitgebreide kerstbrunchbuffet al klaar, u hoeft alleen nog aan te schuiven! Wij verwelkomen u graag om 12.30 uur. De invulling van deze kerstbrunch is hetzelfde als de kerstbrunch op 25 en 26 december. De eindtijd van de brunch is omstreeks 15.00 uur. Tarieven voor de kerstbrunch op zondag 24 december zijn als volgt:

Volwassenen: € 42,50 per persoon
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 22,50 per kind
Kinderen van 0 t/m 3 jaar: Gratis

Onze kerstbrunch kan alleen via de website worden gereserveerd. Helaas is het niet mogelijk telefonisch of via de mail een reservering te maken voor onze kerstbrunch. Ook als u niet bij ons overnacht, bent u van harte welkom!

Reserveren kerstbrunch 24 december

Betaling vooraf

Let op: bij al onze kerstbrunches is er een volledige aanbetaling vereist bij het maken van de reservering. Tot en met 10 december 2023 kunt u de aantallen nog wijzigen of de reservering kosteloos annuleren. Na 10 december 2023 worden er geen terugbetalingen meer verwerkt.