Kerst

VIER KERST BIJ VAN DER VALK HOTEL GRONINGEN – HOOGKERK MET EEN KERSTBRUNCH!

Geniet van een gezellig samenzijn met uw gezin, familie of vriendengroep en vier kerst met een kerstbrunch bij Van der Valk Hoogkerk! Op eerste, tweede, maar ook derde Kerstdag heten wij u van harte welkom in ons restaurant met een feestelijke cocktail. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om te proosten met een alcoholvrij welkomstdrankje. Wanneer u kiest voor de kerstbrunch kunt u genieten van allerlei soorten gerechten van ons koude en warme buffet. Ideaal wanneer u van alles wat wilt proeven en niet wilt kiezen voor één specifiek (lunch)gerecht op onze menukaart. Bij de kerstbrunch zijn thee, koffie, melk en diverse vruchtensappen inbegrepen. Ter afsluiting mag het dessertbuffet natuurlijk niet ontbreken!

Reserveer een tafel

VOOR ONZE KLEINE GASTEN

Uiteraard is er voor onze kleine gasten ook voldoende keuze bij onze kerstbrunch. Zo kunnen kinderen kiezen uit verschillende gerechten vanaf ons speciale kinderbuffet. Ook bieden wij een feestelijke knutselactiviteit aan, waardoor kinderen zich niet hoeven te vervelen tijdens de kerstbrunch. Misschien win jij zelfs nog een leuke prijs!

TARIEVEN KERSTBRUNCH OP 1e EN 2e KERSTDAG 2021

Volwassenen: € 39,50 per persoon
Kind 4 t/m 11 jaar: € 19,75 per kind
Kind 0 t/m 3 jaar: Gratis

OVERNACHTEN EN BRUNCHEN IN GRONINGEN

Wilt u er graag even tussenuit of gaat u familie bezoeken in Groningen tijdens de Kerstdagen? Combineer uw verblijf in Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk met een bezoek aan ons restaurant en schuif voorafgaand (of na) een overnachting in één van onze hotelkamers aan in ons restaurant voor een feestelijke Kerstbrunch. Door de ligging van ons hotel is er na de Kerstbrunch ook nog voldoende te beleven! Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek aan de stad Groningen brengen of een leuke wandeling maken door het nabij gelegen natuurgebied ‘De Onlanden’.

Reserveer een hotelkamer