Kamer boeken bij Hotel Groningen - Hoogkerk

Onze gasten beoordelen ons met een

9,0
uit 19952 betrouwbare beoordelingen
van der valk hotel groningen hoogkerk

Veilig en vertrouwd

COVID-19 Maatregelen

Om de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers te kunnen waarborgen, hanteren wij aangescherpte maatregelen in ons hotel. Wij hopen u zo op een veilige en verantwoorde manier te mogen ontvangen bij ons!

giftcard groningen hoogkerk

GIFTCARD BIJ HOTEL HOOGKERK

Van der Valk giftcard

Bent u op zoek naar een cadeau om iemand mee te verrassen? Dan is de Van der Valk giftcard een perfect cadeau! Hiermee kunt u wanneer het weer mogelijk is heerlijk genieten van een overnachting in uw favoriete hotel! Zo heeft u een leuk vooruitzicht. Hopelijk zien we u in één van onze Van der Valk Hotels!

Overnachten van der valk hotel groningen hoogkerk

Overnachten

Overnachten in luxe

Door Hotels.nl zijn we uitgeroepen tot beste hotel van Groningen & Nederland, met een reviewscore van 9.2! En door Hotelspecials zijn we uitgeroepen tot meest luxe hotel van Nederland, hotel met de mooiste suites en hotel met de schoonste kamers van Nederland. Nieuwsgierig naar ons hotel? Kom alvast even online naar binnen en loop gerust wat rond.

Business events vergaderingen hotel groningen hoogkerk

Business & Events

Mogelijkheden van de zalen

Bent u op zoek naar een locatie om een vergaderingreceptie, jubileum, babyshower of een andere gelegenheid te organiseren in de buurt van Groningen? Bij Van der Valk Groningen-Hoogkerk heeft u keus uit 11 multifunctionele zalen van alle faciliteiten voorzien.

restaurant groningen hoogkerk van der valk

Eten en drinken

Restaurant en brasserie

Bij Van der Valk Hotel Groningen Hoogkerk wordt er gewerkt met seizoensgebonden en waar mogelijk biologische producten. Neem plaats in Restaurant Groen of in Bar/Brasserie de Wit voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner.

bereikbaarheid ligging van der valk groningen hoogkerk

Openbaar vervoer

Perfecte ligging

Direct naast het hotel is P+R Hoogkerk te vinden. Vanaf hier rijden bussen om de tien minuten naar de stad Groningen en 's avonds rijden ze om de twintig minuten heen en weer. Check voor uw vertrek www.groningenbereikbaar.nl

fietsen wandelen groningen hoogkerk van der valk

Faciliteiten

Fietsen en wandelen

Bekijk onze fietsroutes door de prachtige natuur van Groningen en Drenthe. Of download de één van de wandelroutes door het natuurgebied naast ons hotel. Via de receptie is het zelfs mogelijk om een (elektrische) fiets te huren.

Valk Loyal voordelen

VALK ACCOUNT

Voordelen van Valk Loyal

  • € 5,- sparen per nacht op een kamer of suite
  • € 2,50 sparen per persoon op een arrangement, non-refundable of last-minute
  • Gratis consumptie bij aankomst

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten