VERRASSEND VANZELFSPREKEND

Gasten het naar hun zin maken, zit ons in het bloed. Voor iedereen persoonlijk en altijd toegankelijk. Met prettige eetgelegenheden, comfortabele slaap-, vergader- en sportfaciliteiten, entertainment en vriendelijke medewerkers. We doen alles om het verblijf van onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Elke dag weer. We willen dat iedereen bij ons kan genieten van buitengewoon comfort. 

En het werkt. Ooit hebben we het besluit genomen om comfortabel buitenshuis eten, overnachten en bijeenkomen toegankelijk te willen maken voor iedereen. Nu kan niemand meer om ons heen. 

Dat houden we vast. We investeren in onze formule en onze mensen. We creëren ontmoetingsplaatsen waar gasten zich thuis voelen in een grote variëteit aan accommodaties. Altijd vertrouwd en toch elke keer anders. 

  • Comfortabel genieten draait niet per se om luxe, maar altijd om persoonlijk genoegen. Wij begrijpen dit als geen ander en willen buitengewoon comfort toegankelijk maken voor iedereen, zowel zakelijk als particulier. 
  • Waar dan ook, we zijn een vertrouwd adres. Om te overnachten, te dineren en bijeen te komen. Bij ons vindt iedereen wat hij zoekt. 
  • Onze dienstverlening is afgestemd op de behoeften van onze gastenVerrassend ingevuld met een lokaal elan. 
  • Van der Valk is een familiebedrijf dat staat voor vriendelijke service met een verrassende invulling. Opvallend anders. Blijvend vertrouwd. Zo brengen wij persoonlijk comfort dichtbij. 

We streven ernaar dat Van der Valk bekend staat om de locaties met bijzondere gastvrijheid, waar aandacht voor het persoonlijke gevoel van comfort centraal staat en waar de inwendige mens niks tekortkomt. 
 
Onze kernwaarden: 

  • Toegankelijk 
  • Flexibel 
  • Toegewijd 

Ons doel is niet om de grootste te willen zijn, maar om als onderscheidend en toegankelijk te worden ervaren. Opvallend anders. Blijvend vertrouwd. 

Welkom! 
Familie van der Valk