Business

Trainingen geven bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk

De unieke trainingslocatie in het Noorden

Bent u op zoek naar een inspirerende trainingslocatie in de regio Groningen? Hotel Groningen-Hoogkerk ligt zeer gunstig aan de rand van de stad Groningen en is zeer goed bereikbaar per openbaar vervoer en auto.

Voor elk type training kunt u bij ons terecht. Hotel Groningen-Hoogkerk beschikt over 11 multifunctionele zalen die in iedere gewenste opstelling kunnen worden gehuurd. Onze moderne zalen zijn warm en sfeervol ingericht en voorzien van de nieuwste technologieën. Geluid, licht, beeld en temperatuur zijn eenvoudig te bedienen met één touchscreen.

Tijdens de breaks kunt u in onze lobby genieten van zoete of hartige lekkernijen.

Ook voor meerdaagse trainingen bieden wij compleet verzorgde arrangementen inclusief diner en overnachtingsmogelijkheden.
Letterlijk een break in de natuur nodig? Op steenworpafstand van ons hotel ligt Natuurgebied De Onlanden en dit natuurgebied is ideaal gelegen voor een verfrissende wandeling of andere buitenactiviteit.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Ons Banquet Sales Team helpt u graag uw training tot een succes te maken. Laat uw gegevens achter op onderstaand formulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

T 050 – 820 05 12 | sales@hoogkerk.valk.com

Offerte aanvragen