Vergaderen

Met 11 multifunctionele zalen die allen voorzien zijn van (indirect) daglicht, klimaatbeheersing, gratis Wi-Fi, de meest moderne faciliteiten en audiovisuele middelen, biedt Hotel Groningen-Hoogkerk u volop mogelijkheden. Voor bijeenkomsten van 2 tot 250 personen is het de ideale locatie voor uw vergadering, één of meerdaagse training, conferentie, congres, feest, receptie of ander evenement. De gehele 1e verdieping bestaat uit multifunctionele zalen en boardrooms. Op de 6e verdieping bevindt zich een Executive boardroom met een panoramisch uitzicht. Ideaal als vergaderlocatie.

Ook een nachtje slapen? Boek hier u kamer.

Bekijk onze informatiebrochure

Offerte aanvragen? 

De onderstaande tool geeft aan dat er geen zaalarrangementen beschikbaar zijn voor het geselecteerde aantal personen. Dit betekent niet dat wij geen beschikbaarheid hebben. Wij verzoeken u vriendelijk contact op te nemen met onze Sales afdeling voor een prijsopgave.

Gelieve uw wensen per e-mail door te geven en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Indien haalbaar, stellen wij het op prijs als u de volgende informatie verstrekt: 

  • Aantal personen 
  • Gewenste datum 
  • Voorkeur voor zaalopstelling

Voor vragen of reserveringen, staan we graag voor u klaar via:
T: (+31) (0)50 820 05 12
E: sales@hoogkerk.valk.com