INCENTIVE PROGRAMMA'S GRONINGEN

Wilt u de energie na een inspirerende bijeenkomst hoog houden? Dan hebben wij wat nieuws voor u! Wij bieden diverse incentive programma’s aan in samenwerking met één van onze partners om voor uw bedrijf, afdeling of een groep collega’s een onvergetelijke teambuilding ervaring te regelen.

Lach, werk, feest & bewonder!

Van uitdagende outdoor avonturen tot boeiende indoor spellen, wij bieden een breed scala aan activiteiten die geschikt zijn voor diverse groepsgroottes en interesses. Verken bijvoorbeeld de charmes van de stad tijdens een boeiende stadswandeling, test uw kennis tijdens een interactieve pub quiz, ga terug in de tijd met traditionele Oud-Hollandse spelletjes, of verken de omgeving tijdens een sportieve fietstocht met uitdagende opdrachten.

Uw bijeenkomst helemaal afmaken?

Is uw team toe aan een teambuildings dag of leuke activiteit voor/na/tijdens een lange vergaderdag? Of toch een leuk bedrijfsuitje?

Kies uit één van de volgende incentive programma’s en maak nieuwe herinneringen! Teambuilding en plezier staan bij ons centraal. De incentive programma’s zijn te reserveren in combinatie met een (lunch)buffet, diner of borrel.

Aanbod:

  • Groningse Stads – en Spelwandeling
  • Pubquiz
  • Oud-Hollandse Meerkamp

Graag meer informatie? Download dan de brochure van Rammes met een ruime keuze aan verschillende programma's.

Brochure Rammes