MUZIEK TIJDENS UW BIJEENKOMST

Diverse muzikale mogelijkheden

De juiste muziek kan de sfeer van een evenement bepalen. Of u nu een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst, een feest of andere speciale gelegenheid organiseert, de muzikale invulling is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat uw gasten een onvergetelijke ervaring beleven.

Naast dat we een geschikte ruimte voor u reserveren, verzorgen wij de catering, verlenen wij u onze service en informeren wij u graag de mogelijkheden op muzikaal gebied.

050 Agency is één van onze partners die wij graag inschakelen voor de muzikale invulling van uw evenement. Met een uitgebreid netwerk van getalenteerde muzikanten, bands en artiesten helpen zij u gegarandeerd bij het vinden van de juiste muzikale invulling voor uw evenement. Wij begrijpen dat elk event uniek is en daarom passen we onze muzikale aanbiedingen aan op uw specifieke behoeften. Of u nu rustige achtergrondmuziek wenst voor een zakelijke conferentie of een opwindend optreden voor een bruisend feest, we zorgen ervoor dat de muziek naadloos aansluit bij de sfeer die u wilt creëren. Door onze samenwerking weet 050 agency perfect wat werkt op onze locatie, hierdoor staan zij garant voor kwaliteit. 

Geluidslimiet in onze zalen 

Bij Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk streven we ernaar om een comfortabel en aangenaam verblijf te bieden aan al onze gasten. Om dit te garanderen, hanteren we een geluidslimiet van 85 decibel in onze zalen. We begrijpen dat sommige evenementen en bijeenkomsten gepaard gaan met muziek en geluid, maar om overlast voor onze hotel- en restaurantgasten te voorkomen, vragen we iedereen om rekening te houden met bovenstaand geluidslimiet. Om ervoor te zorgen dat u en uw gasten van muziek kunnen genieten zonder het geluidslimiet te overschrijden, huren wij voor uw evenement muziekapparatuur in via onze externe AV-partner die voldoet aan de geluidslimietregels. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de geluidsniveaus.

050 Agency

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor wat betreft muziek gedurende uw bijeenkomst? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.