Feestdagen

Vier de Kerst

Veilig & vertrouwd genieten

Kerst is één van de mooiste feesten van het jaar. De coronacrisis heeft ons doen beseffen hoe belangrijk onze gezondheid is, waarbij veiligheid en genegenheid een grote rol spelen. Bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk streven we ernaar om de Kerst net zo vanzelfsprekend te vieren als voorgaande jaren, maar wel met de maatregelen die deze tijd van ons vragen. Daarbij ontzorgen we graag in de voorbereidingen op de feestdagen. U hoeft alleen maar aan te schuiven!

Binnenkort komt onze kerstbrochure weer uit. Alvast reserveren? Bekijk dan onze Kerstbrunch, Kerstbuffet en Kerstdiner. Heeft u zin in een meerdaags verblijf? Boek dan één van onze arrangementen

Voor de kinderen hebben we een feestelijke knutselactiviteit. De vrolijke creatie mag mee naar huis genomen worden. Maar natuurlijk ontbreekt de Toekan Kerstkleurplaat ook niet op de tafel, waarmee je een leuke prijs kunt winnen.

 

Kerstarrangement

Vier de Kerst arrangement
Dit arrangement is inclusief:
- Welkomstdrankje
- 1 x overnachting in een comfort kamer
- 1 x feestelijk Kerstbuffet (inclusief fris, bier en wijn)
- Of 1 x feestelijk 4-gangen Kerst Keuzemenu (exclusief drankjes)
- 1 x ontbijt

Prijs: vanaf 104,- p.p.
Eenpersoonstoeslag: 27,50 p.k.p.n.
Geldigheid: 25 en 26 december 2020

Voordelige verlengingsnacht of voorovernachting
Vier de Kerst een dag langer door een extra overnachting te boeken. Het tarief voor deze tweede nacht is € 39,50 per persoon per nacht, inclusief ontbijt.
Uitbreiding van het Vier de Kerst arrangement is mogelijk op 24, 26 en 27 december 2020.

Boek het Vier de Kerstarrangement met dinerbuffet of het Vier de Kerstarrangement met 4-gangen keuzemenu