Feestdagen

Vier de Kerst

*Corona Update* Kerst vier je natuurlijk het liefste bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk! Sfeervol en gezellig, samen met familie en/of vrienden, genieten van heerlijke gerechten en elkaar. In verband met het Coronavirus kunnen wij onze kerstbrunches- en buffetten niet organiseren zoals u dat van ons gewend bent. 

Het is daarom niet (meer) mogelijk om te reserveren voor de Kerstbrunch, het Kerstbuffet en het Kerstarrangement in combinatie met het buffet. We nemen contact op met de gasten die al een reservering bij ons hebben gemaakt. Hotelgasten kunnen met de Kerstdagen wel à la carte dineren in ons restaurant. Voor de thuisblijvers zijn de ontbijt- & lunchpakketten natuurlijk altijd een goed idee. Dank voor uw begrip! 

-----------------------------------------------------------------------------------

Ontbijt- & lunchboxen voor thuis

Speciaal voor de mensen wie in deze periode liever thuisblijven en willen genieten van lekker eten en drinken, hebben we smaakvolle . De Tasty Box, Luxe Box en Kids Box kunnen gereserveerd voor eerste, tweede of derde Kerstdag én Nieuwjaarsdag. 

>> Bestel een feestelijke box <<

Kerstarrangement

Vier de Kerst arrangement
Dit arrangement is inclusief:
- Welkomstdrankje
- 1 x overnachting in een comfort kamer
- 1 x feestelijk 4-gangen Kerst Keuzemenu (exclusief drankjes)
- 1 x ontbijt

Prijs: vanaf 104,- p.p.
Eenpersoonstoeslag: 27,50 p.k.p.n.
Geldigheid: 25 en 26 december 2020

Voordelige verlengingsnacht of voorovernachting
Vier de Kerst een dag langer door een extra overnachting te boeken. Het tarief voor deze tweede nacht is € 39,50 per persoon per nacht, inclusief ontbijt.
Uitbreiding van het Vier de Kerst arrangement is mogelijk op 24, 26 en 27 december 2020.

Boek het Vier de Kerstarrangement met 4-gangen keuzemenu