Restaurant & Bar/ Brasserie

Paasbrunch

Kom op eerste of tweede Paasdag genieten van onze smaakvolle en vooral feestelijke Paasbrunch. Om 12.00 uur ontvangen wij u met een welkomstdrankje. Aansluitend kunt u onbeperkt gebruik maken van ons culinaire paasbrunchbuffet met ter afsluiting een spectaculair dessertbuffet. Koffie, thee, melk en vruchtensappen zijn bij het buffet inbegrepen.
Voor de kinderen zijn er diverse leuke activiteiten.

Zondag 21 april en maandag 22 april van 12.00 tot circa 14.30 uur.

Prijzen
Volwassenen:                € 34,50
Kind 4 t/m 11 jaar:        € 18,50
Kind 0 t/m 3 jaar:           gratis

Vergeet u niet het aantal kinderstoelen door te geven en of er extra ruimte nodig is voor bijvoorbeeld een kinderwagen of rolstoel?

Klik hier om een tafel te reserveren. Vol = vol.

Paasbuffet

Op eerste Paasdag presenteren we ons Paasbuffet. Om 17.30 uur ontvangen wij u met een welkomstcocktail. Aansluitend kunt u onbeperkt gebruik maken van ons culinair buffet met ter afsluiting een spectaculair dessertbuffet. Koffie, thee, melk en vruchtensappen zijn bij het buffet inbegrepen. Voor de kinderen zijn er diverse leuke activiteiten, zoals een springkussen, schminken, kleuren en een film.

Zondag 21 april 2019 vanaf 17.30 uur.

Prijzen
Volwassenen:               € 44,50
Kind 4 t/m 11 jaar:       € 21,50
Kind 0 t/m 3 jaar gratis

Vergeet u niet het aantal kinderstoelen door te geven en of er extra ruimte nodig is voor bijvoorbeeld een kinderwagen of rolstoel?

Klik hier om een tafel te reserveren. Vol = vol.