Wij zijn aan het VERBOUWEN!
Ook gedurende de verbouwing blijven wij open. Lees hieronder wat wij doen om de overlast tijdens de verbouwing voor onze gasten tot een minimum te beperken.

Bouwen aan de toekomst

RENOVATIE BUFFETRUIMTE RESTAURANT

Met het oog op de uitbreiding van ons hotel passen wij onze buffetruimte in ons restaurant aan voor onder andere het Live-Cooking Ontbijt- en Lunchbuffet. Er worden bredere looppaden gerealiseerd waardoor de wachttijden bij drukte minder lang zijn, ons warme assortiment wordt uitgebreid en het buffet wordt overzichtelijker. 

Van de werkzaamheden in ons restaurant zal u weinig tot geen geluidoverlast ervaren. Aangezien de vloer moet drogen is de buffetruimte afgezet met tijdelijke wanden. 

In de periode van 15 juli t/m 9 september serveren wij geen lunchbuffet, high tea en zondagbrunch, wel kunt u à la carte bij ons lunchen. Het restaurant blijft tijdens de renovatiewerkzaamheden 's avonds geopend voor het diner. 

Vanwege de werkzaamheden wordt ons reguliere ontbijtbuffet van 15 juli t/m 9 september (uitsluitend voor hotelgasten) geserveerd in een tijdelijke buffetruimte op onze eerste verdieping.

Van 22 juli t/m 1 september 2024 (gedurende zomervakantie regio Noord) is ons ontbijtbuffet geopend op:
Maandag t/m vrijdag van 06:30 - 10:30 uur 
Zaterdag & zondag van 07:00 - 10:30 uur

Nieuwbouw hotelvleugel

De eerste werkzaamheden voor de bouw van onze gloednieuwe hotelvleugel zijn van start gegaan. Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de bouw.

De heiwerkzaamheden vinden plaats van 17 t/m 26 juli, op weekdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Overdag kunt u hierdoor geluidsoverlast ervaren.
Op 17, 18 en 22 t/m 26 juli is onze Bar/Brasserie door deze werkzaamheden naast het hotel gesloten. 

In het weekend en op de doordeweekse dagen van 3 augustus t/m 24 augustus zijn er geen bouwwerkzaamheden.

Fietsenstalling

In verband met de verbouwing is onze overdekte en afgesloten fietsenstalling gedurende deze periode niet beschikbaar.